Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2023

Jag är så tråkig

Av Neta - 16 oktober 2023 00:21

Gör ingenting bara sitter hemma och ugglar. Har ingen lust med nånting, inget är kul. Jag har inte ens fått ner dom sista perennerna för är så rädd för att ramla. Det tar
väl 10 sek styck att få ner dom 2. Har en kruka kvar ute med, en liten. Är knölar i så den fryser inte i första taget, men ändå. Den ska till garaget.

Saknar Elle så jag mår illa men jag tycks vara den enda som gör det. Gud va hon glömdes bort fort, är som hon aldrig funnits. Den där fonden som inrättas marknadsförs inte alls och kommer nog att dö ut. Den bildades på initiativ av parasporten men i årsberättelsen kunde dom inte ens skriva rätt kyrka. Vi i familjen gav tillåtelse att bilda fonden men har sen inget att göra med den alls. Jag har iofs föreslagit pristagare men det är det enda. Dom bestämmer.

Vet inte heller hur jag ska göra för att få direktlänk till enskilda inlägg här. Länkar i Fb, men har jag skrivit efter det inlägget man klickar på så är det de som kommer upp.


Om 2 veckor är det Halloween. Hatar den helgen. Om den ändå kunde bestå av bara pumpor. Så osmakligt med resten. Känns som vi har så mkt död och elände IRL ändå med alla mord och brott.

Sen helgen efter är det Alla helgona. Den älskar jag däremot. Är så fint och stämningsfullt på kyrkogården då. Hoppas vi kan sätta upp hennes lykta på lö då dom kommer hit och käkar Jansson. Precis upptäckt att Lidl har bra priser på öl och tårta och det vore ju skönt att kunna köpa färdigt. Jansson gör jag en ugnsform. Ska höra om nån kan handla med mig på Lidl.

Födelsedan har jag ingen aning om hur den blir. Ev ut och äta med Annika i år igen men får bli på ett billigare ställe isf. Kanske på China river där dom har pensionärsrabatt på lunchbuffé. Måste ju inte va på kvällen.
Måste ju ha pengar till vi ska fira L, han fyller ju 80.


Den här måttskeden eller va jag ska kalla den har C o jag spanat in. Markering för tsk, msk och 1/2 dl så smart om man ska tillföra saker under tillagning, sen är den rejäl som serveringssked med. Fiskars så hyfsad kvallisort också. Haha!
Elle hade nåt verktyg till köttfärs med som jag vill ha. Har bara inte sett en sån i nån butik. Omegavispen är bra men inte om man vill fräsa mycket.

Har inte en vindroppe i huset så måste förse mig där med. Helst vill jag åka Eckerö för att kunna köpa kassavin men det är ju inte gratis heller.


Hittade köttfärsgrejen. På Adlibris av alla ställen. Haha! Den är urbra!

Sitter som vanligt o fryser men nu ska visst värmen va normal. Va hjälper det när det är sånt kalldrag från fönstret. Är 20 gr här inne. Vill helst ha 22 jag. Saknar värmen från ved.

Men nu ska jag hoppa i säng och dra upp täcket ända till nästippen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 29 april 01:01

Idag var det dags. Körsbärsblommans dag i Kungsträdgården. Blev till slut bara C och jag som åkte. Hon var i Sthlm igår också Haha! Hon hämtade mig mitt på dan. Kom några stänk på vägen ner men då vi parkerat var det uppehåll och tidvis sol. Blås...

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards