Mina ord och tankar

Alla inlägg den 3 februari 2024

Av Neta - Lördag 3 feb 23:09

Å som vanligt när jag ska göra nånting så hade jag svårt att somna. Tror jag svimmade av en stund då och då före 3 då jag var upp på toa. Sen somnade jag och vaknade 7. Då tordes jag inte somna om rädd för att inte vakna av larmet.

Gick upp vid 8.30 efter stt ha konstaterat att om jag sitter i sängen så kan jag se soluppgången, eller iaf himlen i spegeln på en av mina garderober, i gårdskarlns lokalfönster. Haha! Långsökt va? Men så är det faktiskt. Garderoben står i sovrummet mot vardagsrummet bredvid fönstret och spegeln är på dörren närmast ytterväggen. I den ser jag garagelängan en bit före min lägenhet och där finns fönster till gårdkarlns lokal. Garagelängan går endes hela mitt hus. Det har ni ju sett på foton tagna från altanen.

Frukosterade, skrev nota till storhandlingen i ordning hur varorna ligger i butiken och tog en kaffe.
C kom och vi lastade mig och for in till GC.
Kollade runt lite, C skulle till panduro, vi gick ett varv på TGR, där hittade jag en nackkudde i plysch, både stadigare och varmare än den jag har. Min som jag ärvt efter Elle är fylld med små frigolitkulor, den här med nån slgs foam. Tror jag det heter, himla skön var den och formar sig mot min nacke. 69kr.
I fortsatte strosa, och blev lite hungriga. Pong nästa.


Dom hade den där kycklingen med färsk ananas. I nån sås som liknar sweet chili men ändå inte. Paprika i olika färger, mild chili och rödlök också. Tog med ris. Men så stor portion, tvingade i mig kyckling och ananas, lämnade mycket. Perfekt mat för takeaway, räcker lätt 2 mål.
Sen började byxjakten till C på riktigt. Hon provade massor men det var utplockat också. På väg från byxaffärerna gick vi in på Väskan som ska upphöra. Vid en hylla vr det70%. Såg direkt en lagom stor handväska från Ulrika design.


499 kr blev 150. Har flera Ulrikaväskor. Så nöjd med den här. Kan inte ha den över kroppen men har lite svårt för det just nu då axeln värker men jag kan ha den på friska axeln. Rakt ner liksom.
Vi firade med kaffe och semla, jag iaf C drack te och åt en nötfri kladdkaka.
Då upptäcker jag ett hål i min väska, jag har tappat en nit. Sitter en nit på var sida om ett spänne liksom. Inte på den nya men på den jag hade idag. Jag blev lite ledsen då den väskan är lite av en favorit. En jag kan ha runt kroppen. Men tänker om jag bara får tag på nitar kan man kanske byta båda. Men var får jag tag på det?


Nackkudden.

Vi bestämmer oss för att göra storhandlingen på Kvantum som planerat och åka till Lager 157. Spännande då jag aldrig varit där. Höll på svimma, alla byxor 150kr, många i lika modeller som dom vi provat för 4-500. Jättesköna vårbyxor i sköna kvalitéer.
Hon fick sin födelsedagspresent, 3 byxor och en stickad tröja för 570kr. Säger bara, skicka dit era karlar med, billiga byxor och jeans och många läckra tröjor.

Avslutade med Plantagen och vet ni? Dom har snödroppar i kruka. Skulle ha krukor då det var 40% på alla krukor och fat, köpte 2 och köpte en 2-pack med blomjord utan torv. 2 x 20 lit för 79. Fick vi varsin, man får inte va dum.


Den här krukan hade jag redan, köpte lerkrukor.

Hem och packade ur, C ska köpa min assistent så vi packade den. Hittade lite kul saker jag letat efter där tillbehören stått i överskåpet till städskåpet. Hon tog med sig matlådorna hem. Jag pustade lite då hon åkt och gjorde mig sen en bowl utan ris med räkor, åt med salta tacochips och en fruktsallad.


Bojkottar mello i år igen. Kollade på Strömstedts som var i Ö-Vik hos Stefan och Ulla Lövén. Sen har jag lyssnat på bok.

Nu ska jag nog krypa i säng.

Av Neta - Lördag 3 feb 01:02

Vaknade till sol i morse och hela fm var ganska skön. Min fm är ju till 14-tiden Haha!
Va ute på altanen med kaffekoppen en stund i sol men det blir lite kallt om fötterna.
Skulle regna em o kväll kanske har det gjort det sen det blev mörkt för jag tyckte det såg blött ut på framsidan. Vi fick iaf ingen snö som Gittan fick igår.
Verkar bli en solig men blåsig dag i morgon.

Inte gjort mer än matlagningen idag. Tog fram sista matlådan jag fick av C, kokade ny potatis, gjorde broccolistuvning och värmde laxen som var i. Hon hade fryst med stekt potatis men jag fixar bara inte potatis som varit fryst. Den blir så sunkig.
Orkade inte plocka i maskinen så diskade matlådan för hand och tänker lämna tbx dom i morgon. Dom andra ligger i kassen jag fick dom i.


Av bara farten gjorde jag lite pricksås till laxen med. Tänkte inte på att jag hade broccoli. Ibland blir det bara fel. Tog lite iaf och tar resten till en bakpotatis och lite räkor i morgon. Kan ju va lagom ansträngande matlagning efter en dag i stan

C fyller snart och önskar sig byxor så det är det vi ska köpa. Bl.a jag vill nog handla lite med.


Hittade den här urgulliga bilden på Fb idag.

Kollade på BH ar idag. Har beställt från Miss Mary och hittat en modell som är bra. Har ju rätt stor byst. En brun som varit lite favvo har gått ut genom dörren. Tänkte beställa en ny men höll på slå på rygg, 500 kr för en BH.
Gick in på Swegmarks sida och hittade en liknande för 400. Beställde den fast det tog emot. Men behöver en ny. Egentligen fler men har inte råd nu. Nu vill jag ännu mer åka till Ullared, deras eget märke är ju egentligen Swegmarks och dom har ju riktigt bra priser.
Frågan är bara vem jag ska åka dit med. C har nog inte råd. Sen är det ju så långt så kräver ju nattkörning så man kommer dit till frukost sen minst 2 övernattningar. Vi åkte ju en gång om året, vardagar, 3 nätter i maj eller september. Bodde på motellet som ju är billigast. Tycker deras stugor suger och motellet ligger ju precis vid varuhuset.

Va ju perfekt då det fanns lite tid att turista med. Handlade fm o em och kvällar och hemresedagen åkte vi efter lunch.

Men nu ska jag slå igen korpgluggarna, C kommer på fm.


Ger er den här söta.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards