Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 februari 2024

Av Neta - Torsdag 1 feb 23:21

Men för mig är det en stor grej att bädda rent. Nu är det iaf gjort. Fräscht vitgrönt i sängen. Jättejobbigt både att stå men också för armar och axeln.
Duschade i morse med, gör det kanske 2 ggr i veckan. Mer pallar inte min torra hud. Tvättar mig så klart. Men just att blöta ner sig helt som ju är det skönaste som finns kan inte bli oftare än så. Doktors order. Fick hem grejer från Apotea bl.a en ny kroppslotion som C rekommenderade. Kostade 259 spänn så hoppas den är bra.

Eftersom kroppen va lite mör efter bäddningen blev det Ravioli idag, med riven pecorino och råkost.


Blev alltså inte soppa och våfflor men hittade iaf ett recept på chokladvåfflor hos Fredriks fika


Snickersvåfflor händer nog inte här. Men själva våfflorna med min hemkokta hallonsylt och grädde kommer att hända snart. Vill ju göra på kakao då det finns nöt och mandelallergi i familjen köper jag aldrig hem det längre. Inte heller choklad dådrt ofta innehåller spår av nötter. 


Hade ju bloggat om dom jag gjorde förra året men inte lagt ut receptet. Så klantigt!


vi får väl välkomna februari med, skottår i år så 29 dar, Inte har jag hittat nån att fria till heller. Vill inte gifta om mig heller. När jag tänker förhållande tänker ju på hur L o jag hade det i början. Tror ingen kan slå det, bästa tiden i mitt liv och i hans också hoppas jag. Sen kom verkligheten för oss med Elles tumör och alla seneffekter. Vi hade nog varit gifta än om vi sluppit helvetesåren. Det tärde på livet. 

Blir nog ingen marknad i morgon då det ska regna. Få se hur det blir på lörd men då är det väl byst m folk. Vet inte än vart hon vill gå heller. Om det blir stan eller GC.

Pratade med Gittan i luren idag med. Det händer tyvärr för sällan. Mest skriver vi på Fb när vi ska gå i säng men vi följer varann så vi har koll, hon läser dessutom här.
Ringde mamma också, hon är nu på bättringsvägen.
Nu har jag en kraftansträngning kvar idag. Vattna blommorna, pellisarna i sovrummet som verkligen anammat det ökande ljuset och skjuter nya skott, sen dom i vardrummet. Efter drt får jag krypa ner i min renbäddade säng.

Trodde nästan L skulle dansa här idag och i helgen men så blev det inte. Närmare dans fanns på lörd. Kostar ju att åka.

Jag börjar längta efter luftombyte. Har inte varit ute på vift på nästan en månad. Skulle vilja sova på hotell i nån annan stad. Äta hotellfrukost o ha lite kul. Västerås på Steam kanske. Men vill inte hålla på söka extra timmar för A, byråktatiskt och krångligt, känns som det dras in på sånt med. Utan vill helst göra nåt med nån i familjen. Enklast vore med L då vi kan åka vardagar men då får jag betala allting vilket jag gärna gör. Måste bara spara lite först. Å få han att vilja Haha!
Men vi kan ju åka på nån dans kanske. Chocka några med att komma i fel stad.
Vill sen kryssa med nya Birka i sommar också. Helst en långkryss.

Nu ska jag sätta fart.




Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards