Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2016

Bland det värsta jag varit med om

Av Neta - 11 oktober 2016 00:20

Tårarna har bränt bakom ögonlocken hela dan. Känner mig så otroligt frustrerad.
Vi åkte in till Ackis efter att jag bestämt mig för att följa med iaf. Gick upp och så småningom blev hon inropad, C följde med in och jag läste en Ica-kuriren från i våras i väntrummet.
Efter bara en stund kommer dom ut igen och jag får höra att det blev ingen magnetröntgen. Röret man skulle åka in i var bara 60 cm och hon hade inte ens fått in axlarna tyckte jag hon skrev till nån. Hon rymdes iaf inte, de hade provat med att ha armarna över huvudet men det gick inte heller.

Så överviktiga personer och bredaxlade män kan inte bli röntgade där. Hon skulle dessutom ha en grej på magen som byggde ca 1 dm till uppåt.
Det gjorde så ini bomben ont att se hur ledsen hon var. Det är 3 månader sen hon fick veta att hon har den här skiten i levern, hon är så himla trött, orkar knappt göra någonting och har ont.
Hur kan det här vara möjligt på Sveriges proffsigaste sjukhus. Ett universitetssjukhus!

Personalen hade iaf kontaktat endokrin som skickat remissen. Pratat med en av läkarna vi absolut inte vill ha ett dugg med att göra vilket tjejerna också sagt. Men sköterskan körde över dom totalt, C fick inte bli arg och läkarn var jätteduktig, så det så. Då hade C sagt att det inte var dom på röntgen hon var arg på.
Hela dan har E väntat på att dom skulle ringa henne från endokrin men inte ett ljud, själv har hon inte orkat. Jag får ju inte ringa pga den där jäkla sekretessen.
Vi övervägde att bara gå dit men det är långt från där vi var så E orkade inte. Hoppas hon orkar ringa i morgon.

Ja efter det där traumat, för det var det! Det finns grader även i helvetet. Vi satt oss irestaurangen och åt. Försökte lugna ner oss.
Nu är vi ju oroliga över vår lilla resa, skulle inte förvåna mig om hon får tid i en annan stad, för det kommer det att bli, just då. Hon har ju sett fram mot den så mkt.

Åkte till Återbruket för att iaf få göra nåt kul. Det första jag ser därinne är en kökspall med stege. Hög pall med 2 steg på för 100kr, kostar åtskilliga hundralappar på Tradera t. Ex. Köpte den direkt. Gråmelerad med svart stativ. Behövs lite svart färg på det men annars helt ok.

Vi hade en sån som jag havererade, välte både den och mig och den blev rätt demolerad. Bästa för mig att sitta på när jag lagar mat. Ska försöka att inte välta med den här.

Sen en Tupperware smal hög burk, har flera lika och dom är bra till mjöl mm. 15kr En liten vitlöksgömma för 5kr, som ett litet fat med kupa över för påbörjade vitlökar.

Elle hitade en påse med sjösten och snäckor, precis vad hon pratat om att hon ska ha på borden på sin 30-årsfest, 10kr. Hon köpte nåt mer med som jag inte har koll på. Älskar loppisar!

Sen behövde hon till Lidl men sen gick luften ur henne. Hoppas hon kan kanalisera om sin förtvivlan till ilska nu. Hade somnat av ren utmattning då hon kom hem.

Vi åkte också hem, försöker förstå hur det kan hända men gör inte det. Väsbys gamla sunkiga sjukhus ska tydligen ha en magnet som iaf är 70 cm. Men vi hoppas på Huddinge, våra gamla hoods, mkt av hennes eftervård förra gången skedde ju där.

Biltema säljer startkit för bockbrännare .......;-) Snodde bilden på fejjan.

 
 
Ingen bild

Ann-Britt

11 oktober 2016 08:53

Jag blir så ledsen när jag läser det Elle måste gå igenom 😢 Fy så dj-vligt livet kan vara ibland. Jag hoppas precis som du att att Elle kan vända sina tårar till konstruktiv ilska för så här ska hon inte bli behandlad 👺
Jag hoppas att hon snart får en kallelse till en ny röntgen och där det fungerar. Styrka och massor med omtanke till er alla ❤️

Neta

11 oktober 2016 16:46

Tack vi får hoppas på det

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards