Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2016

Man kan inte grunda med väggfärg

Av Neta - 11 oktober 2016 14:13

L hade grundat en del lådor invändigt med väggfärg, " det hade vi ju så mkt av" så nu fick han måla om alla lådor invändigt för lackfärgen i dom började släppa.
Vi var ju för farao klara. Blir så trött! Vi måste liksom vara klara med köket i helgen. Nu är det gjort iaf och tur det inte var det gröna. Tur att han är " nattmänniska" och att vi bor som vi gör.
Hallen tror jag vi målar som Mr Bean med dynamit haha.
Vill ha hela nästa vecka på mig för städ och handling till lörd. Behöver ju möblera om lite med för att kunna ha ett långt bord, blir ju ca 15 st. 2 pers + E ska sova över, en nere och 2 uppe i sofforna E och en till. Kräver lite planering. C jobbar.

Samtidigt så funderar jag på förvaring under säng. När man har lite svårt med lederna är det ju skönt med lite högre säng. Ny madrass behövs och funderar helt enkelt på ställa en 21 cm resårmadrass på Ikeas överskåp och sen en 4 cm tjock bäddmadrass. Kan man ställa skåpen på golvet utan ben eller sockel?
Funderar också på om det blir för stumt. Nu är sängen 58 hög då blir den 65. Klarar man det? Känns iaf som jag ska klara lite högre än nu och tittar man på kontinetalsängar är ju dom jättehöga.
Sen hur man gör mot vägg och de sänghörn som inte får skåp under. Vill ha på en långsida och i fotändan. Den står ju mot vägg.
Skulle behöva förvaringen så jag ska " kunna själv" och inte behöva be om hjälp hela tiden. Har ju en del i överskåpen nu. Väskor, tjocktröjor o sånt.
Någon av er som gjort så? Har ju sett att dom gjort så på Tv men då kanske ännu högre med typ trapp upp men det vill jag inte ha. Däremot ska jag göra en sänggavel. Gjort en sån i en dockvrå på jobbet en gång bakom en madrass för o få en mysig sagoläsarhörna. Så kul att göra.

Måste söka lite på sänglösningar på nätet tror jag.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards