Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 november 2020

Försöker sova

Av Neta - 19 november 2020 02:15

Men kroppen jäklas som vanligt vid väderomslag. Blåser rätt bra, jag märker ändå inte så mkt av det på baksidan. Bor ju i markplan en bit ner på åsen och har en garagelänga uppe på den mot väster där vinden kommer ifrån. Då märktes det mer på framsidan där nog vinden snott sig runt knuten..va tvungen ta in en vattekanna som stod i smygen utanför dörrn då den blåste omkring.

Haft städ idag, Maria har varit här med sitt trollspö. Så glad att jag fick och att hon ville följa med från Tierp. Trots dyrare resor som gör det dyrare för mig är det fortf billigare än att ta städ från Uppsala, kollat med ett par företag. De stora företagen har ofta tillägg och kommer som regel två st, kan inte garantera samma person o.s.v
Jag tycker det är värt mkt att ha samma, hon vet ju precis hur jag vill ha det. Fikastunden mitt i njuter vi nog av båda. Idag kom E in också, och jag tror vi satt en timme och pratade om allt och inget. Om jul, om blommor, om Es smycken m.m Hon kom 13 och var nog över 18 när hon gick. Men då skiner lägenheten. Och hon gör mer än hon behöver. Hjälpte mig ta ut glasburkar idag t.ex och lyfte ut en tung låda till uteplatsen. Jag är så nöjd med henne.

Årets julklapp blev ett stormkök. Har nån hittat på det för att få ut oss mer i skog och mark?
Jag föredrar det här.

Det här låg under diskbänken i vårt hus, utom på sommaren, då låg det i bilen i utflyktslådan. Tillsammans med lite engångs, kryddor, Snabbkaffe, muggar m.m Vi åkte ju ut rätt mkt, då kunde vi spontant handla nåt och brassa lite käk om vi inte kände för att åka hem och äta. Koka kaffe, vatten finns ju på varenda mack och på varje kyrkogård.
Det har hänt att vi kokat korv mitt i natten vid bilen efter nån dans också. Men det har som sagt räddat potatisen m.m vid några strömavbrott också. Var många sånna i början då vi bodde där.

Gasoltuben ligger i den hela tiden. Men skjuts i läge då man ska koka nåt. Ingen tändare behövs. Och det klarar en storm. Tror att L har vårt, C har ett eget, jag ska köpa ett så fort jag kommer till Biltema. Finns ett kokkärlset till, men vi använde dom från ett trianga. Speciellt kaffepannan var smidig till kaffevatten, lätt att hälla ur. Hemma använde vi det vi hade i köket.


Årets julvärd då hörni! Blev så glad när jag hörde att det var Lars Lerin. Följde ju hans program i vintras. Gillar den mannen, den respekt han visar sina elever och hans inställning till livet.

Nu hör jag att vinden tar i därute, nånting blåste omkull, förmodligen en hink. Struntar i det nu då jag ju ligger redan.

Kryper ner, ska bara ta nåt för värken.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards