Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 17 november 2020

Ingen ordning på mig

Av Neta - 17 november 2020 00:08

Inte hade jag koll på när jag skulle ta sprutan i nov, kommer ju som tur är ett sms. Det var i morgon. Lika har jag varit helt inställd på att jag har städ på torsd, men idag såg jag att det var onsd.
Känner mig lite rörig i huvudet.

Idag fick tjejerna äntligen fira sin pappa som fyllde i fredags, kom igår men C kom ner idag. C hade skickat blommor på rätt dag sen hade dom köpt ett Jie troll tillsammans och E hade köpt nåt multiverktyg man kan ha i plånboken. Jag bidrog med en tårta C köpte med sig från Lidl.

Vi lunchade först ihop här alla 4 men med mat från pizzerian, C o jag åt sallad. Dom andra kött och rödspätta.
Han va som vanligt stressad, sitter och tittar på kl hela tiden, så när han åkt då åkte C med. Hon var lite hängig idag . Glömde sina nycklar här, men upptäckte inte det förns hon var hemma. Som tur är har en kompis i Tierp extranyckeln. Men hon ska väl hämta sin nån av dom närmaste dagarna. Nöjd med bilen iaf, är ju lite skillnad med X ljus. Så nu har dom sina egna bilar igen.

Apropå det jag visade med värmeljusen igår så har dom sånna runda formar i metall på Maxi, 6 st för 19.90 Idag hade hon skrivit en kul sak i bloggen
I dom små After eightaskarna är det tydligen 24 st, så hon hade köpt siffror och klistrat på. Vips hade hon en adventskalender. Tror jag ska göra en sån själv och unna mig en After eight till förmiddagsfikat hela advent. Samtidigt som jag skrapar min trisskalender, för en sån ska jag ha.



Ja nu är det inte ens 2 v till advent och det ska bli kallare i slutet på veckan. Får gärna komma lite vitt nu, är så svart ute. Har lådan med ljusstakar, stjärnor o dyl framme. Gäller att kolla allt, hittade glödlampor i form av lågor med. Så fint.
Tjejerna fick när dom var små varsin kulljusstake i el. Hade dom på sina rum. Jättefina dekorationsmålade, dom har dom ju kvar nu. Och använder så klart! Lite kul!
C har ju en inglasad balkong och hon brukar göra jättefint därute.

Idag har jag kört en mörk maskin, hann inte så mkt annat. Jo jag diskade lite knivar och annat jag inte kör i maskin också. Får väl jobba på mer i morgon.

Men nu är det dags att avveckla dagen.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards