Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2023

Som det blev

Av Neta - 28 oktober 2023 02:39

Idag fick jag tbx datorn i toppskick med nya *sånnadärmanmåsteha* i, gick till och med att spela MAs senaste skiva i den. Haha!
På köpet fick jag en bukett med 10 röda rosor. Alltså när vi var gifta fick ungarna påminna honom om födelse och årsdagar för att han skulle köpa blommor. Sen vi skildes har han köpt blommor flera gånger. Karlar är bra konstiga! Haha! Å dom var ju för att jag fyllt såklart.

Han hade ju åkt om Ikea och köpt ett hyllplan åt mig och det blev jättebra, ska nog göra lika i det andra skåpet.




Blev inte alls för trångt som jag va orolig för. Tog han typ 3 min att sätta dit den.

Jag har gått på alvedon hela dan, tryckt undan ev feber men framförallt obehaget. Nu har jag bestömt att vi ska åka till jouren i morgon. För säkerhets skull liksom, så det inte går upp i njurarna. Passar på när jag har skjuts.

Trots det åkte jag med till Fyris ikväll, va ju PH som spelade. Jag sitter ju still. Tog en 6-timmars av det grövre artelleriet innan och tog nästa nu då vi kom hem.

La ut en bild på insta och Fb och rätt som det var fick jag meddelande från J, han hade tänkt åka, dom va ju tydligen spellediga men han hade fastnat i soffan. Skickade lite fram o tbx och jag tyckte han skulle komma då vi precis sett att dom stängt kassan men nej det skulle han inte.

L dansade ju med den där K hela kvällen nästan, men inte ens ett hej kunde hon kläcka ur sig. Han träffar så konstiga tjejer. Den här tar dock inte priset det gör en annan. Jag vill att han ska träffa nån, han är väl mer tveksam själv. Men med den situationen vi har så måste ju isf vederbörande förstå att vi kommer att ha fortsatt kontakt, å då kanske ett hej vore på sin plats. Vi kommer ju att ses liksom.

Rätt som det är när jag sitter där kom det en karl och ställer sig skitnära, tittar upp, tar några sekunder innan jag ser att det är J. Han kom! Haha! Så kul även om det kom ett stim tjejer direkt så vi hann.inte prata så mkt. Men han fick ju dansa lite ändå. Känner att jag vill nog åka på MA med.
Björne var där också, även han med ett stim runt sig. Men kuligast va ju att höra och träffa PH. Det är nåt visst med dom. Ny sättning och det är ju alltid spännande.

Så den här dan blev inte så tokig ändå. Även om jag inte är 100.


Vi var lite småsugna på hemvägen så en efterdansenkorv satt inte fel!

Nu snarkar Leif så nu ska jag också sova. Håll tummen för mig i morgon!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 29 april 01:01

Idag var det dags. Körsbärsblommans dag i Kungsträdgården. Blev till slut bara C och jag som åkte. Hon var i Sthlm igår också Haha! Hon hämtade mig mitt på dan. Kom några stänk på vägen ner men då vi parkerat var det uppehåll och tidvis sol. Blås...

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards