Mina ord och tankar

Alla inlägg den 16 maj 2020

Av Neta - 16 maj 2020 00:06

Idag var jag, Christine och äldsta barnbarnet till Ikea. Köpte nya ramar till en del tavlor, dom i furu från 70-talet är inte så fräscha längre. För 20 år sedan hade jag målat dom men nu blev det nya svarta.
Köpte även ett gäng tavelhyllor, några nya bordslampor, en magnetlist till knivar och en låg hurts lika den jag har. Vi skjutsade hem barnbarnet efter lite lättlunch.

Ska bli som en bänk av 2 låga Kallaxhurtsar med en smal hög sån hylla närmast väggen. Skärmar ju av ändå men blir lite luftigare, dessutom ser vi TVn från matbordet. Med många ljuspunkter blir det nog mysigt.
Bökigt än så länge men på månd kommer J och sätter upp saker och skruvar hop stora hyllan. Köpte 4 skåp till den översta raden i hurtserna, så nu är alla vaser däri. Korgar nere för ljus och tidningar.
Sen får vi se hur jag ska placera mitt blåa konstglas m.m Bilden visar baksidan.

Fick räkningen från rörmokaren idag, 4300kr fick jag betala för installation av bänkdisk och ny utkastare. Han nämde inte ens rut, och tog med sig den utkastare som satt här. Orkar dock inte gnälla på det men skillnad mot Tierp där gårldskarlen kom och fixade gratis. Då fanns ju iofs allt. Så gör som med fortkörning, betalar och glömmer Haha!

C stannade och satt ihop hurtsen och Elle kom in och fixade skåpen. I morgon ska vi rama in, få se hur det blir.
Ikväll kollade vi på programmet om Lasse Åberg, så kul och tjejerna fick riktiga flashbacks från Trazan o banarne m.m.sen dom var små. Det var första programmet så minst ett till blir det. Lets dance fick stryka på foten första timmen.

Vi bestämde precis att vi ska äta tacos i morgon Elle och jag. Så tänker röja så vi kan använda matbordet i vard.rummet Invigning typ. Synd att vi inte kom på det till ikväll när C var kvar. Tror inte hon vill köra ner i morgon igen.

Nu är det emellertid sovdags!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards