Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 maj 2020

Av Neta - 1 maj 2020 23:18

Ma ringde och ville komma och hjälpa mig och det tackar man ju inte nej till. C kom också och dom tillsammans fixade så klädkammaren blev ok, plockade ur, satt in ett skåp och en hurts och plockade tillbaka.
Sen plockade Ma upp och in i vita skåpen i vardagsrummet medans C och jag plockade upp och hängde/ lade in mina kläder. Plockade om lite i linneskåpet m.m
E hängde in handdukar i badrummet, jag hade kört en maskin tvätt med.
Fick ena mattan på plats i sovrummet så nu behöver jag inte sätta ner fötterna på ett iskallt golv.
Ma plockade också upp lite av det blå glaset.
Jag plockade i ljus och en del i lådorna på köpmandisken.
E plockade med hjälp av Ma upp böckerna.
Många kartonger är jättetunga och omöjliga för mig att hantera.

Dom där t.ex Haha!

C kände sig lite hängig Haha! Nejdå hon slet som ett djur. Det har ju hänt mkt idag. I morgon kanske jag fixar lite kring skrivbord och syavdelningen. Kanske försöker få till hallen med.

Vi har dock gjort bort oss lite vad gäller el. Många uttag sitter bakom möbler vi plockat in glas i.... få se hur vi löser det. Haha! Nån stark som känner sig manad?

Har idag också gjort en ordentlig markering mot L, han har hjälpt mig mkt men allt sker på hans villkor och ibland struntar han i vad jag tycker. Det har varit lite för många up:s and down:s, känner att den så viktiga vänskapen blir mindre och mindre viktig. Han har dessutom gjort bort sig en gång för mkt. Han säger också själv att han inte vill/kan ta hänsyn och då anser jag att hissen kanske inte går ända upp där om man har en sån åsikt. Det finns helt klart en störning.
Jag är så klart glad för all hjälp jag fått men det är ena gången så bra men sen kan han vända på en femöring om samma sak. Lova en sak och sen tvärneka till det nån dag senare.
Jag orkar inte med sånt! Då får det vara!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards