Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 maj 2020

Av Neta - 25 maj 2020 22:44

Dom får gärna bli lite varmare bara, nu är det 8 gr här. Men ljuset och grönskan är ju fantastiskt nu. Satt ute på framsidan idag och bytte sen sida när skuggan kom där. Har så fint på baksidan utanför min plats, det lilla som inte har golv är inte så fint dock. ? Det får vi ordna? sa Leif jo tjena....

Är ju en liten slänt vid utegolvet. Funderar på om man skulle kunna ha en bänk där golvet ligger. 1 juni ska dom börja renovera uteplatserna, hur vet jag inte men tror väl inte att dom utökas iaf, det får man nog göra själv. Dom börjar renoveringarna längst ner i området och jag bor högst upp så hit hinner dom kanske inte före semestrarna. Ser ni Bergenian bakom golvet? Där var det först blått av sippor.

Mysigt att ha fått upp spaljéerna iaf. Ramar in lite, dom sitter fastskruvade på en blomlåda som är i vinkel. Har perenna växter i den. Bänkarna står bara där framför. Har inte orkat bära ut pelargonerna än som ska stå där på bänkarna. Hängisen på hyllan. Växterna som är där ska till framsidan. Lyktorna står på golvet i vinkeln sen. Kliar i fingrarna efter att handla växter nu.

Gjorde mig en tonfisksallad som åts ute så klart. Tog lite kylskåpsrens marinerade champinjoner t.ex va inte så tokigt att ha i en sallad. Tog även lite burksparris, vattenmelon o kapris förutom grönsaker och tonfisk. Ägg på toppen. Sen den dressingen som heter salladsdressing, men även lite press citron. Blir så gott, saknade dock svarta oliver som var slut. Måste handla.

Sovit uselt ett par nätter nu, hoppas det går bättre natten som kommer. Många tankar som snurrar. Få se vad sommaren bjuder på.

Tierpsbyggen gjorde städbesiktning idag. Vi hade tydligen glömt under kyl o frys, tar på mig det helt, hade inte en tanke. Men ringde flyttfirman som ju också gjorde extrastädet, dom ordnar det. Skönt! Hade ju två bolag så det föll väl mellan stolarna. C ska hämta mig nån dag den här veckan och sen ska vi upp och lämna nycklarna. Men nu måste det här ordnas först.

Ska nog ge mig för ikväll nu. Kl är 22.40 och det börjar skymma. Ha det fint allihop!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards