Mina ord och tankar

Alla inlägg den 5 maj 2020

Av Neta - 5 maj 2020 23:50

Vilken härlig dag vi hade idag. Så nöjd över att bo på hemmaplan igen. Upptäckte också idag att det tar exakt 4 min till centrum med scootern. Hade tid för att fylla på vitamin B och under tiden handlade E lite åt mig. Jag blev klar lite före henne så jag spanade in blommorna utanför Hemköp och upptäckte en pelargon jag velat ha ett tag, den har ljust gröna blad med vita kanter och är rosa. Köpte den inte idag men ska, kanske redan i morgon.
Då vi kom hem fixade E in varorna i kyl o frys och kokade kaffevatten, kör med snabbkaffe just nu. Vi hade köpt muffins på affären och fikade ute. Det är 1 vecka sen jag flyttade idag. Jag har inte varit ute sen dess förrän idag. Har ju haft lite att göra och har ju också varit några skitdagar vädermässigt. Men idag kunde jag sitta ute med näsan i solen och fika samtidigt som jag njöt av det här.

Tulpaner, påskliljor och Nunneört i rabatten och tusenskönor i gräsmattan. Härligt!

Vi satt ute längre än vi tänkt för det var en som var intresserad av att köpa flyttkartongerna. Alla är ju inte tömda men fick ihop 25 st iaf. Så nu är det inte fullt så många i smygen. Hon jag delar den med muttrade lite om att det hade rasat ner några på hennes sida, så vi kunde fixa det med.

E och jag åt sen tillsammans innan hon gick in till Bonnie. Jag som frusit ute blev liksom aldrig varm, senare fick jag lite frossa och blev lite tung i huvudet. 2 sömnlösa nätter kan ju ha inverkan också. Har tagit lite piller och hoppas det bara var nåt tillfälligt. Jag har en himla motståndskraft det vet jag, 45 år i barnomsorgen gjorde mig immun mot mycket. Har aldrig haft influensa, varit magsjuk en gång i hela mitt liv och inte en lus har bott i detta hår. Tyvärr gjorde det mig inte immun mot SLE och ledproblemen. Vanliga bondförkylningar hade jag däremot några per år.

Så nu ska jag krypa ner och hoppas på sömn i natt. Och att jag vaknar pigg och kry.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards