Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 maj 2020

Av Neta - 23 maj 2020 23:48

Ja om utgångspunkten ska vara Björklinge så kommer jag väl till Södertälje om jag åker söderut, kanske till Söderhamn om jag åker norrut, till Upplandskusten om jag åker österut och kanske till Arboga eller Köping om jag åker västerut.
Väljer nog helst vår egen kust isf, finns så många pärlor där. Vaxholm, Norrtälje, Östhammar, Öregrund och öarna. Hållnäshalvön icke att glömma. Kommer väl också till Sigtuna om jag avviker lite, upp mot Ockelbo om vi kör 272. Till Strängnäs om vi har tur på 55an.
Fina små städer allihop. Sen passerar man väl nån pärla också. 08, Enköping, Sandviken, Gävle.

Helst vill jag ju att Visby ska bli av så klart, men om det skulle skita sig. Får bli dagsturer runt lite annars.

Tråkdag idag med skitväder, känts i min kropp. Lite bättre i morgon men regn framåt kvällen. Känner att jag skulle behöva en trivseldag snart igen, att det händer något.
Saknar någon att göra saker med. Mysa lite med i kvällssolen med en Martini ute. Behöver inte nödvändigtvis vara nån ny kärlek, nästan hellre en kompis kanske, kön spelar ingen roll.
Det är så klart mysigt att göra saker med tjejerna, men ibland vore det kul med ombyte.

L är inte aktuell ens som kompis längre, han har betett sig som ett svin och jag har avpolleterat han helt. Jag mår bara dåligt över hans beteende så då får det vara. Så konstig när det gäller en del saker, även nu under flytt och senast han var här. Det blev droppen. Glad över hjälp iofs men ibland tror jag han gör det för det ska se bra ut. Fick höra flera ggr att han inte brydde sig längre, men med var han ändå. Undrar om det var för att få vara elak? Lova saker som han sen inte håller.
Avpolleterade gjorde jag väl iofs när jag tog ut skilsmässan, va tredje försöket att få han att skriva på. Men jag trodde ju i min enfald att det verkligen skulle gå att vara kompisar, kändes bra när alla irritationer försvann. Men dom kom tbx. Va ju bra under en kort tid med. Men han är inte intresserad av varken mig eller tjejerna längre. När C varit där de senaste gångerna har han stressat iväg på annat, sist fick hon hjälp med bilen iofs men inte ens mat. E beklagade sig idag att han bara håller på med annat. Det gör mig ont för deras skull, dom borde komma först. Nog för att dom är vuxna men sin pappa behöver man ändå. Men vi blir tightare, töserna och jag. Han skulle behöva ett nytt fruntimmer som kan göra folk av honom, att gå där i skogen med sin lika ensamma brorsa är inte bra.

Så glad över mina vänner som har ställt upp som 17 nu. Dom är inte många kvar efter skilsmässan men dom som är riktiga vänner finns där.

Ser iaf på framtiden med tillförsikt. Hoppas det här eländet är över fram mot hösten så man kan åka på kryssningar igen och ut på lite danser och lyssna på fin musik. Kunna gå på en restaurang och äta, ha en fest, kunna bjuda hem folk. Resa!

Men nu ska jag resa mig ur soffan och dra mig mot sängen.



















Av Neta - 23 maj 2020 15:24

Tycker den benämningen på utomhus är kul, snott den på Twitter.

Vi köpte färdiggryddat kött,något jag egentligen aldrig brukar göra. Torkade dock bort det då det var ganska grova kryddor. Tänkte att dom har nog redan gjort sitt.
Penslade tunt med grillolja innan stekning. Ja vi orkade inte grilla.

Färdig potatisgratäng dom sålde på HK, 300 g för10kr, var som potatis förkokt i grädde så ganska blöt då vi hällde upp den, men blev fantastiskt bra med lite extra ost och ca en 25 min i ugnen.

Sparrisen stekta vi i smörolja med bara salt.

Vi fyllde varsin champinjon med färskost, penslade med lite grillolja och hade den i ugnen bredvid gratängen i samma tid. I egen pyts dock.

Det som inte är med här är citronsmöret, vansinnigt gott till både kött och framför allt till sparrisen.
Ca 100 g smör får mjukna, finrivet skal av en 1/2 citron, en liten kläm på en halva så man får lite citronsaft, max 1 tsk. Kanske mindre. Salt och svartpeppar. Blanda och ställ i kylen.

Tomater, salladslök och lite färsk champinjon till. Bra blev det!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards