Mina ord och tankar

Alla inlägg den 31 maj 2020

Av Neta - 31 maj 2020 23:24

Första Mors dag vi inte firat som familj men det gick bra det med Haha! Började med att C kom med rosor i min älsklingsfärg på sommaren.

Så fina!

Hade ju önskat mig en dag med picknick i Sigtuna så picknick införskaffades. Och till Sigtuna for vi. Men vi fick ge upp det då vi efter 5 varv runt strandpromenad och hamn inte blev av med bilen. Var också väldigt mycket folk i synnerhet runt strandkrogarna så det kändes också lite coronaläskigt.

Vifor ist till Skokloster, mkt folk där med men mer utspritt, så vi parkerade oss vid bryggan och intog vår picknick med en fin utsikt på köpet.

Rostbiff och tryffelskinka, potatissallad och mimosasallad, oliver och jordgubbarmed lite gott bröd, färskost och iste i glasen.

Vi kunde inte gå runt så mkt då vi bara hade en rullstol med så E gick med rollator. Hon är också väldigt fast i sin astma nu så det blev lite jobbigt stundtals.

När vi skulle fika efter maten flyttade vi oss till ett lite lugnare ställe. Blåste lite vid bryggan.

Men flyttade oss därifrån också då E behövde uppsöka toa så hon inte skulle behöva gå hela vägen tbx. Så vi fikade på gräsmattan under en Lind bredvid bilen sen, sjöutsikt där med.

Var där rätt länge ändå. När vi åkte hem bestämde vi att köpa med oss sushi. Vi var ju lite trötta allihop.
Fick hjälp att ta bort en del saker från uteplatsen och fick ut dynorna till soffan innan vi åt. Satt länge och myste. Elle gjorde bakelser på rulltårtsbitar, blev så gott.

Så nöjd med min dag även om jag först blev lite besviken över att inte kunna vara i Sigtuna, men det ligger ju kvar.

Hade halsbandet E gjort till en ny röd topp med vita 3/4 till och matchade med de röda skorna jag köpte i Vasa förra året. Även rynkiga tanter kan känna sig fina. Haha!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards