Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 december 2023

Ensam igen

Av Neta - 28 december 2023 01:28

Var så trött igår att jag bara inte orkade skriva här.

Vi stressade oss genom en enklare frukost, snöskottning, strykning av en blus och säkert nåt mer också innan vi plockade hop det vi skulle ha med oss.
Jag hade glömt göra sillen, men var på toa vid 7 så gjorde den då. Utan glasögon men det gick bra. Haha!


Det har varit jättefint väder här både igår och idag. Det här tog jag genom bilrutan igår på väg till C. Det är taget söder om oss. Vi såg hela tiden som en grå vägg av dis längre fram och ungefär vid flottiljen kom vi ifatt den. Det var så solen inte trängde igenom. Så var det sen ända ut till Örsundsbro men fint ändå med all orörd snö och snötäckta träd.

Trevligt knyt och kul med båda barnen och båda barnbarnen också. Men som vanligt saknas en. Den känslan kommer nog aldrig att försvinna. Rasmus hade jour och kom senare och fick också ge sig iväg att bärga en bil vid en av småvägarna härute. Han hann precis få i sig maten. Tur det ändå!

L och jag stannade till och köpte batterier och mask.disk på hemvägen. Vi var lite trötta båda två då vi kom hem. L hade väl haft tanken att åka hem igår men ändrade sig och åkte idag i finvädret.
Vi gjorde en matkasse åt honom, fixade så han hade kaffe och en bulle i bilen innan han åkte. Skar upp resten av skinkan på skärmaskinen så han fick med sig en rejäl hög med färdigskuret. Jag har i kylen också som jag ska frysa i lagom mängd sen.

Den här bilden tog jag då vi for fran C igår.

Gjorde varsin tallrik igår kväll. Idag åt jag upp sista jansson, gravlaxen och sillen. Har några kokta ägg kvar, lite apelsinris, laxröra, julsallad och några prinskorvar kvar. Köttbullar i frysen.

Det hade gått bra att köra hem för L även om solen står lågt nu, men han hade solglasögon i bilen.

Jag betalade räkningarna. Diskade en del stora burkar och så vi hade använt. Sen har jag börjat lyssna på en ny bok. Såg sällskapsresorna både igår och idag.

Nu har kl ränt iväg så nu ska jag strax sova. Tyst och tomt utan L ikväll men lite skönt också. Dröjer inte så länge innan vi ska till Örebro en dag så vi ses snart igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 29 april 01:01

Idag var det dags. Körsbärsblommans dag i Kungsträdgården. Blev till slut bara C och jag som åkte. Hon var i Sthlm igår också Haha! Hon hämtade mig mitt på dan. Kom några stänk på vägen ner men då vi parkerat var det uppehåll och tidvis sol. Blås...

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards