Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 20 november 2016

Lite besviken

Av Neta - 20 november 2016 23:09

I flera veckor har jag sett fram mot morgondagen av 2 orsaker. Dels för Elles skull att vi eller hon äntligen får göra den där magneten, nu i en öppen kamera. Att vi kan komma vidare i processen.

Men vi hade ju också bestämt oss för att göra Sthlm lite, käka och kanske gå i lite affärer. Kanske ta vägen om Brisak hem.
Nu blir det nog kanske inte så. C är inte 100 och orkar inte följa med, E har mått sämre senaste tiden och tror inte hon orkar gå i stan därnere.
Vi skulle nog egentligen behöva ha en rullstol till henne också vid sånna här tillfällen, hon får allt mindre ork. Men det kräver 2 dragare och en större bil. Bilar är dyrt och vi vill ju inte gärna ta fler lån. Men vi kanske måste det ändå, om dom nu ger det till fattigpensionärer.

I morgon blir det ju bara en dragare och jag vet inte om man på så kort varsel får låna en rulle heller om vi nu skulle kunna få någon med oss med så kort varsel.
Vi får väl ta ett varv med bilen och titta på de fina juldekorationerna ist och kanske dyker vi på nån restaurang nära Sabbatsberg. Mat måste vi ju ha och vi har fått några tips.

Idag bestämde vi oss för att skippa julklappar helt, till alla. Mamma ringde och sa så, det har vi tjatat på henne i många år om. Dom kommer ju inte ut på samma sätt längre. Jag pratade med sonen och det verkade ok för deras del med. Dom börjar ju bli stora nu. Dom kommer iaf hem i jul och idag bestämde sig min väninna för att komma också. Ser mkt fram mot det då hon blir här några dar. Kommer den 23 e.
Jag kanske ger en liten slant till tjejerna så dom kan kolla på rean. Båda hjälper mig ju så mkt och kan vara ett sätt att tacka för det, men nån stor slant lär det inte bli. Finns ju mindre resurser nu.

Avundas Mi o Ma lite som åker till värmen på onsd. Hade varit skönt att slippa det här ett tag. Har sett på fejjan att hon haft lite adventsbak med sina små i helgen, kan tro att hon njöt. Hade tänkt att dom skulle komma o fika nån kväll innan dom åker men vill ju inte riskera att dom blir smittade. Sjuk på semestern är ingen höjdare.

Nu ska jag sätta mig och göra en lista på vad jag vill göra till advent. Hoppas dom repar sig härhemma så vi kan få upp grejerna både ute och inne.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards