Mina ord och tankar

Alla inlägg den 2 juli 2021

Av Neta - 2 juli 2021 00:26

Varmt och skönt i luften idag men man har fått hålla i hatten. Blev väckt av Leffe vid 10 i morse, hade somnat sent och sen varit vaken ungefär varannan timme. Va så trött.
Han var glad, äntligen fått ett garage och fått leveransbesked om sin byrå han beställde i mars som förmodligen fastnade i kanalen där nere i mellanöstern. Dessutom varit på ett första besök hos diabetessköterskan. Så nu är han inne i systemet där.
Jag ringde honom igår men då hade han inte tid att prata. Då ville jag väl främst höra hur det gått på jippot han var på, på sitt gamla jobb.
Fick en redogörelse för det med och en bild.

Satt mest på baksidan för där blåste det minst. Elle kom en sväng med.
Upptäckte att min stora Dahlia har havererat, först trodde jag att den blåst av men den har bara lagt sig över krukkanten. Vi vattnade och tyckte att den började resa sig men nej, och den var inte torr heller. Får försöka samla hop långa pinnarna i morgon men en har fått fötter. Bästa blompinnarna jag haft, som armeringsjärn som är gummerat.


Den är ju uppåt metern redan så vet inte hur jag ska få ordning på det där utan att bryta av den.


Gjorde en favorit i repris, citronlax. Idag pressade jag i citrosaften i kastrullen först och tog vatten sen för att få så lite som möjligt, bara så det täcker laxen, salt och peppar och en dillruska i förutom den pressade citronhalvan som får gå med. Kokar upp, sätter på lock och tar den från värmen sen stå i 10 min. Den blir lite som inkokt med citron.

Lyssnade på Denise Rudbergs sommarprat och såg på allsången.
Elle kom tbx och nu ikväll plockade vi hop lite från oss båda till en spontan fest, lite ost, ölkorv, röror, kex och crostini, ringde efter grannen och hon och jag drack vin och Elle cider.


Väldigt gott vitt vin, det kan jag rekommendera.

Blev lite svalt till slut så vi avslutade och grannen gick hem.

Nu har jag krupit ner i sängen, satt myggdödaren i kontakten och ska strax sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards