Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 juli 2021

Av Neta - 17 juli 2021 00:42

I morse var det sval luft som slog emot mig då jag öppnade altandörrn. Härligt! Så skönt att kunna andas ordentligt.


Firade med ett stekt ägg på kaviarmackan. Satt där och njöt länge. E kom och vi tog en fika med varsin daim. Jodå jag har kvar. Haha!

Vi gick till pergolan för att varna för grävlingen. Det visade sig att Linnea som jag bor golv i golv med hade haft nå skor på sin uteplats, där hade hon hittat den ena uppe i slänten bakom oss. Hon trodde det varit en räv i farten men nu trodde hon att det var grävlingen ist.

Ropade till vaktis och sa att nu får du sätta ut en fälla, få se om han gört. Vill ju inte ha ett gryt under altanen.

Lunch idag nlev matjesill m tillbehör ute på framsidan med 10 flugor surrandes över oss. Börjar fundera på om det ligger nåt dött djur nånstans eller om nån har en kompost. Stora gröna spyflugor. Men på baksidan, inte en fluga!


Rosorna levererar trots en massa äckliga larver på dom.


Bytte till nya lampor. Ser ut som marshaller då dom lyser.

Tyvärr trampade jag ner i en grop, small till i hö knä och kändes som en kniv stacks in. Som tur var vart det bättre under kvällen.

Svalare på kvällen med, Elle grillade och fixade middagen eftersom jag gjort illa mig. Satt på en stol och klippte lite visset på blommorna medans jag väntade på henne.

Vi åt och tog en cider till maten, det är (var) ju ändå fredag. Men gick in vid halv 11 då det var lite kyligt. I morrn blir det varmt igen.

Vi planerade en roadtrip med C i början av aug, dagstur upp till Hälsingland. Ska bli kul, vi brukar ju göra en till Dalarna men dit ska vi iaf på Rättviks marknad i okt så då blir det Hälsingland ist.

Men hörni nu är det sovdags!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards