Mina ord och tankar

Alla inlägg den 8 juli 2021

Av Neta - 8 juli 2021 01:22

Igår när vi var vid affären andra svängen innan kvällsdoppet kom det ett par killar med invandrarbakgrund, inte trevliga alls. Spelade rap högt med texter som fick mig att må illa. Vi bor ju i en så pass liten ort att jag visste att dom inte var härifrån. Så jag sa när vi åkte iväg att undrar om det händer nåt i natt.
Det gjorde det! Om det var dom eller struliga Björklingeungar vet vi ju inte. Men vid 3-tiden brann en container vid centrum och vid 6 nere i sardinburken, 3 utedass brändes ner. Dom låser ju omklädningsrum och toaletterna när kiosken är stängd så är väl därför dom där dassen finns.
Så himla onödigt!


Idag har det varit fuktigt ute, inte kommit så mkt regn kanske men droppat och skurat lite nu och då. Åt frukost ute till ljudet av lite småregn på parasollet. Svalt och skönt ute, utan att vara kallt.
Elle sa redan igår att hon ville till stan idag, jag behövde också fylla på lite så vi drog in till GC.
Började med Gränbyfika på Kvantum


Å jädrans vilken stor bulle det ingick i den. Haha!

Kul skylt vid deras bageri hade dom med.


Lite mysigt är det att sitta där och se hur dom tillverkar tårtor på löpande band. Idag var det blåbärsprincess. Å varför kavla ut marsipanen till en tårta i taget när man kan mangla ut så det räcker till 50? Fort går det med.

Vi har haft en vit kylväska som vi köpt på Lithells fabriksförsäljning. Den har varit med axelrem och perfekt att hänga på rullstolen. Den remmen har dock gjort sitt och den går inte att byta på ett bra sätt. Den är bakom den gröna här.


Den gröna hade jag spanat in i Icabladet, den är också mrd axelrem så hoppas den funkar lika bra på rullen. Den hängde rätt bra bak på scootern idag iaf. Sen hade den fickor på kortändarna, ett med lock, och ett med resår.
Det hände en malör precis när jag skulle ta bilden, därav lite kaos på golvet. Åtgärdat nu! Haha! Lyckas också alltid få med mina fötter på bilder. Man är ju ingen proffsfotograf precis.

Handlade ju lite på kvantum då. Sockerärtor tar Maxi 29 kr för, Kvantum tog 17 för samma mängd. Lite skillnad då.
Åkte ett varv på Clas i sjön men hittade inte det jag var ute efter. Så vi bestämde oss för att åka bort till Ö o B. Där hittade jag fina solcellslampor.


Med som flammande lågor i. Köpte 4 och en liiiten fl ketchup, 300 g, bra att ha med till Gotland sen.

Nu var vi hungriga och åkte in på CG. Elle åt sallad men jag tog en paj. Dom kunde dock inte värma den men brukar ju funka med kall paj med. Men inte den här? tog med den hem men kände inte för den, inte ens varm.
Handlade där med och när vi var klara mötte vi Björne utanför. Mannen med sammetsrösten. Han slutade ju i grevens tid i PHs kan man säga. Precis när pandemin satte stopp för alla band.
Björne är en sån människa som är omöjlig att tycka illa om. Okomplicerad, rak med sunda åsikter och glimten i ögat. Vi stöter nästa jämt ihop på CG. ( har iaf gjort 3 ggr haha ) Kanske, kanske om vi har en himla tur kommer han till Barva på tisd. Han är iaf tillfrågad men jobbar samtidigt häcken av sig med daglig övertid nu så han visste inte hur det skulle gå. Men vi hoppas?. Engdahls förstärkt med Bjärten, det ni! Haha!

Hem och packade upp, kändes som jag hade 100 plastförpackningar, men det var nog bara 8. Vilket sopberg dom orsakar ändå, skulle tagit bort dom och behållt kassar tycker jag.


Hade köpt en grillad kyckling och svarta vindruvor så blev en bit kyckling och några sånna på en plocktallrik + lite annat!

Men nu är det snart morgon! Ska stänga av fläkten och försöka få lite sömn.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards