Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 juli 2021

Av Neta - 13 juli 2021 00:34

Det var nog värt jobbet, som andra gjorde mest Haha! Värt 2 dubbla hyror m.m Och det är mysigt att bo granne med Elle. En trygghet både för henne och mig. Så himla trivsamt område och gudomliga grannar. Alla bryr sig liksom. Pratstunderna i pergolan. Och så denna aktiva hyresgästförening som nu BJUDER alla i området på grillkväll i aug. Även icke medlemmar. Första helgen hemma efter Gotland.
Kan man annat än trivas? Lägg sen till för min del, dubbla uteplatser med odlingsmöjligheter och närhet till sjön igen. Närmre än förut faktiskt med spåret emellan som nu är omgjort till grusgångar. Lägenheten är mindre och mörkare än den jag hade i Tierp men det spelar liksom ingen roll.

Struntade i att fortsätta stå i bostadskön här, avgiften är så hög nu. Och jag känner att det är lite som att slänga dom pengarna i sjön. Står ju gratis fortsatt i Östhammar och Gävle, där står jag kvar.
Men trivs även med att bo själv. Kan sakna någon att göra saker med, men det måste ju inte vara en ny gubbe så jobbar lite på den. Annars är det himla skönt att vara fri. L är ju mer som en brorsa nu.


Dagens lunch, försöker göra den så salt som möjligt eftersom jag har en saltbrist. Blev så mätt och åt lite sent, sov till 10 eftersom jag inte somnade förrän efter 6 i morse. Blev därför bara ett par bitar hårt tunnbröd m prickig korv och en banan till kaffet ikväll. Räckte bra det.

Vilka sommarkvällar det ändå är nu och vi har haft många. Man vill ju inte gå in, jag satt ute alldeles själv till kl va över 23 ikväll. Fick tvinga mig in.



Kvällarna blir mörkare, ännu mysigare så man får tända en massa ljus. Fullt så här mörkt var det dock inte.

Men i morrn ska vi göra Sörmland osäkert, Leif kommer på fm så han hinner vila en stund innan han ska köra igen. Så nu ska jag sova!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards