Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 juli 2021

Av Neta - 25 juli 2021 00:38

Hörde utryckningen, bor ju nära. Nästan samtidigt kom helikoptern så jag tänkte att det är väl nån gräs eller skogsbrand.
Men det var en man som tydligen drunknat i sardinburken, förvånar mig lite då det för det mesta bara är ståplats därnere.
Men såg bilderna från Utryckning Uppsala sen. Polis, brandbil och ambulans ända nere på stranden, på gruset. Hur farao fick dom undan alla folk, just där brukar det vara filt i filt. I synnerhet på helgerna. Dom har säkert flyttat på 50 sällskap. Mest familjer med riktigt små barn brukar ligga där.
Helikoptern har landat nere i grusgropen, hur tänker man då att man ska få med sig personen snabbt? Upp på nån stig, sen nerför en backe och genom hela badet?.. nu behövdes inte den men ändå.

Några badgäster hade fått upp mannen ur vattnet innan räddningstjänsten hann dit, vi har ju så att dom som har jour har det hemifrån eller från sina vanliga jobb. Brandstationen är alltså aldrig bemannad.
Hur tillståndet är vet jag inte, ambulansen hade blåljus på när den åkte iväg ser jag på filmen, men dom har inte bråttom.
Nåja det lär vi väl få veta.

Rasmus hade blivit glad över ölglasen med tillhörande öl. Fyllde ju 18. Elle behövde inte ta färdtjänst dit för Leif kom ända från Flen. Vilket förvånade alla, inte minst mig då jag hörde det. Vi är ju liksom skilda och Rasmus är ju inte hans barnbarn. Han ville aldrig åka dit när vi var gifta, men nu dög det.
Bra för E att hon blev hemskjutsad iaf och bra för L att han kunde hämta sin keps han tydligen glömt i min rullstolsväska då vi var i Barva.

Jag gick igenom ekonomin lite och betalade räkningarna, skönt när det är gjort.



Elle värmde de färdiga fiskpaketen med röding hon köpte igår, å herregud så mkt mat, vi hade lätt kunnat dela på ett. Hade kunnat strunta i potatisen med. Fänkål, paprika, tomat, rödlök och aubergine, 2 fiskfileer åts med örtfraiche och potatis. Lite dåligt kryddade men det gick ju att fixa. 45kr på Citygross, finns i morgon med.


Samtidigt såg vi den sista livestreamingen från Malung med Sannex. Dom är ju bara bäst.
Satt ute länge sen, en sån kväll när man knappt vill gå in. Orkade inte vattna så måste göra det på fm i morgon innan solen kommer.

Men nu lite skönhetssömn.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards