Mina ord och tankar

Alla inlägg den 16 juli 2021

Av Neta - 16 juli 2021 00:57

Idag fick jag nån slags värmeslag. Gick ut och åt frukost iaf men kände mig darrig, men tänkte att lite mat o vätska skulle fixa det.


Surf & turf? Haha!


Iste idag nåt annat vari inte att tänka på.

Var 26 gr därute då, som mest blev det 32. Men jag blev yr, mådde illa och frös?. Blev orolig på riktigt och gick in och la mig framför fläkten i sovrummet. Hade vatten med mig. Där låg jag sen ett par timmar om inte mer. Slumrade till emellanåt. Bad E göra lunch åt oss båda så vi knöt lite. Gick ut och åt i skuggan på framsidan men värmen bara slog emot oss. Kämpade i mig maten iaf men sen gick vi in, satte korsdrag rakt igenom lägenheten, satte på pelarfläkten och bara satt där. Planerade lite inför kommande semester, mest vad vi behöver ha med eftersom vi ska bo i en lägenhet och göra vår egen mat på kvällarna. Jag somnade hela tiden, var så slut.

Elle skulle upp och hämta paket så köpte micromat till oss, jag åt Skomakarlåda med mos och nån grönsaksröra. Är ju bara 2 biffar liksom.
Skomakarlådan jag är uppväxt med där lindade vi bacon runt korv som vi sen ställde varvat med lika höga bitar med förvälld purjo tätt i en ugnsform. Spritsade mos på och sen tomatskivor och så in i ugnen. Men det kanske är nån uppländsk variant. Haha!

Hon såg även till att jag fick i mig en vätskeersättning och kaffe!

Vi flyttade ut på baksidan efter 21, men fortf ingen svalka. Laddade snigelmatarna, vattnade krukor och rabatten. Hon gick in och strax började det fläkta lite. Hörde igelkotten, trodde jag så brydde mig inte så mkt. Bara det att det var en grävling! Ca metern ifrån mig. Vet inte vem som blev mest rädd men jag lovar att jag kom snabbt in. Termosen, kaffeburken, iste och kopparna står kvar därute, jag tänker inte hämta det. Haha!
Ringde och varnade Elle men hon hade aldrig öppnat till baksidan.

Gick ut på framsidan och då hade det börjat blåsa, vattnade krukorna där och sen satt jag mig och bara njöt av svala vindar. Måste ju gå in så småningom och tog in stolsdynorna då risk för några droppar regn fanns enligt appen, 0,1 mm??.


Beställde även en sån här, kulsits. Får ju värmeutslag som kliar, hoppas det blir bättre med den här och att den funkar både i rullstolen och på scootern.


26 gr i sovrummet då jag kom in.


Ställde fläkten på tvättkorgen så den kom upp i min sänghöjd, drog ner den till lägsta och så får den stå i natt. Svalkar rätt skönt.

Så ska sova nu och hoppas må bättre i morgon, då ska det iaf bara bli 26 gr.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards