Mina ord och tankar

Alla inlägg den 5 april 2022

Av Neta - 5 april 2022 00:27

Idag har dom hämtat Elles hjälpmedel. Arbetsstolen i köket, rullstolen, 2 rollatorer och scootern. Snart finns inget kvar av henne i lägenheten. Jodå bara skoja vi har sovrum knkl alla smycken och pärlor och förrådet kvar.

Leif åkte hem idag för att hämta kostymen han glömde sist. Hade skrivit en lista och det är nog första gången jag ser honom göra det. Men han hade ju satt fönsterputsarn på laddning eftersom jag har städ + fönsterputs i morgon. 2 ggr pratade vi om det på fm att den skulle in hit innan han åkte, lik förbannat fick jag den inte. Så nu får han komma tbx före kl 13 i morgon när min städ kommer. Jag kan ju liksom inte hämta den med kryckor. Inget man tar i en ryggsäck precis.
Det är blåst ute och har snöat så det är vitt igen. Men det får han ta att köra i det.
Vi äter inte tillsammans längre heller, han vill inte stå för sin del, men han kommer in och fikar så där 3-4 ggr om dagen så nu har jag sagt att han får köpa kaffe till mig. Går så där det med. Jag stod ju för allt när han körde varje dag men nu gör han ju inte det. Att jag börjar bli irriterad är bara förnamnet. Har ju ingen anledning att bjuda honom på mat o kaffe varje dag. Inte ekonomi för det heller.

Har tvättat idag, 3 maskiner. Har ändå en mörk 40 kvar till i morgon. Sista chansen för onsd lär ju gå åt till att köpa blommor m.m

Fick utbrtalningsbesked på skatten idag, pengarna ska finnas på kontot inom 5 dagar.

Börjar droppa in återbud på begravningen med, många är sjuka. Å då menar jag från släkt och nära vänner. Vi har ju ingen anmälan eller så utan den som vill får komma. Men dom här vet att vi vet att dom skulle kommit.

En del underligheter också. *Folk* som vi vet aldrig brytt sig speciellt i henne är nu helt plötsligt bästa kompisar. Släkt som jag vet inte varit här på dom 2 år jag har bott här vaknar också nu plötsligt, det vänder sig lite i magen. Jag vet ju exakt vilka som varit här eller haft kontakt på annat sätt med henne under den här tiden.

Men nu ska jag sluta gnälla och försöka sova. Har lite kvar att plocka undan inför städen i morgon. Är en del kassar och korgar med grejer från E här.
Jag skulle ju inte ta nåt, det gick så där! Haha!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards