Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 april 2022

Av Neta - 12 april 2022 23:31

Haft ont i örat ett bra tag nu men tror inte det är inflammation. Då brukar man väl vara öm runt det också och det är jag inte. Tror på vaxpropp eftersom det knakar mer än vanligt i det.

När dom hämtat växthuset idag tog vi en prommis till affären. L behövde också matbröd. Vi tog en glass i solen med, satt utanför Röde Orm och åt. Sen handlade vi matlådor för ett presentkort jag fått.
När vi kom hem satt tanterna ute så vi anslöt dit. Fick höra att min granntant ovanför ramlat en natt och gjort illa höften. Sonja var ute, kanske första gången efter infarkten. Lena kom med och nya tjejen som flyttat in efter trubaduren. Linnea så klart!

Älskar mina granntanter, är dom som gör att jag kommer att orka bo kvar. Snart kan vi sitta i Pergolan igen. Eftersom det blir en snabb uthyrning av Es lägenhet undrar vi alla vem som kommer. Jag ska ju visa den nästa tisd så får väl en hum om det då.

Vi satt ute ett bra tag, till slut knorrade magen. L hade gått in tidigare. Gjorde varma mackor med räkstuvning i järnet. Satte mig på baksidan och där satt L ute på Es och åt mackor med. Haha!

Hörde sirener som slutade ute på,600, kom in här men jag såg aldrig till vem. Kanske han på hörnan, han är ju skruttig. Får säkert höra det i morgon.

Mina porslinshyacinter börjar komma och idag såg vi citronfjärilar 2 ggr. Även flugorna har vaknat.
Verkar bli en fin påsk men först lite kyla ett par dar.

Ska in och handla i morgon. L följer med så vi tar färdtjänst in sen möter C upp. Kvantum hade billig rostbiff så handlar där tror jag, ev till Lidl med. Vill ju ha Enebackens frysta köttbullar.

Berättade för tanterna om E idag, hur snabbt det gått och hur det blev. Att vi tycker att det var bäst det som skedde eftersom hon aldrig skulle kunna bli som innan.
Hindrar ju inte att vi saknar henne eller att vi sörjer mindre men för hennes del var det nog bäst det som hände. Det är så vi måste tänka annars blir vi galna tror jag.
Ordförande i parasporten ringde idag, och vi fick också en lista på dom som satt in pengar. Vill ju skicka tackkort.

L kom in ikväll. Börjar väl bli lite ödsligt därinne och han har ju ingen TV. Verkar trögt att sälja min och övriga möbler så vi kör nog det till Erikshjälpen. Åt lite färsk ananas och fikade till Benjamins sen såg jag Köping och Aidens på play efter den.

Men nu ska jag göra ett ryck, plocka undan lite och hänga en tvätt innan sängen.

Av Neta - 12 april 2022 00:58

Nästan lite roligt hur vissa saker vi lägger ut till försäljning försvinner på nån minut bara. Elle har ju haft mitt växthus. Det blev det så med, vissa måste sitta och kolla på dom säljsighterna hela tiden.
Jag sålde det för samma pengar som det här kostar.


Det kan man ju plocka bort på vintern tänker jag. Så då gör det inget att det är lite större än mitt men inte så högt. Dessutom gillar jag att det är hyllor på båda sidorna men ändå plats för den enda tomatplantan jag tänker ha. Har iofs inte mätt på golvet än men vi får väl se om det blir det eller nåt annat.
Eller om jag sätter upp mitt tak och gör ett växthus av hela den halvan av altanen. Vore lite läckert det med. Vet ju hur bra växterna drog iväg i partytältet och det var ju som en vit pressenning, kan man ju ha i taket med. Nackdelen då är att det inte regnar på bärbuskarna. Jobbigt att vattna ju.

Vi la ut hennes bäddfåtölj med för nån hundring bara. Den är så smart, så synd att jag inte har plats för den. Hittar ingen bild nu heller så hon fick den kanske såld snabbt den med.
Varit där inne idag och sorterat lite, så mkt lådor där nu som ska till loppis. Blev några till idag.

Jaja men hörni nu är jag trött. Örat värker fortfarande med.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards