Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 april 2022

Av Neta - 13 april 2022 17:24

Gått med huvudvärk och den där förbaskade öronvärken några dar nu, frusen igår och idag och tendens till snuvig i morse. Kände mig riktigt eländig så skippade att åka in och handla. C gör det på vägen hit idag, hon har ju jobbat i Enköping ett par dar. Men hon stannar inte här ikväll då hon har en tenta i morgon.
Dom hade en tenta dagen före julafton också, lite underligt tycker jag då det är en del som inte är från Uppsala utan bara pluggar här.

Gav upp på min TV idag då ingen ringt, L funderade på om han skulle ha den i sitt sovrum ist. Men han tog in den och ställde den bland loppissakerna. Då meddelade C att den var såld. Haha!

L håller på i hennes uteförråd. Sen försökte han göra ren ugnen men det gick inget vidare med ugnsluckan. Så nu får C köpa Lidls ugnsrengöring, absolut bäst.


Fick den här bilden av C, torget i närheten av där hon jobbar. Så fint. Börjar nästan ångra lite att jag inte pyntat i år. Skulle väl iofs kunna sätta några fjädrar i syrénbusken och ställa ut plåttuppen. Köpa lite gula blommor, blir dock inga påskliljor då jag inte tål dom. Men rosor och tulpaner går bra. Lila tulpaner och gula rosor kanske. Alla blommor vi fått efter Elles bortgång är utblommade nu, några av rosorna vi köpte till begravningsdekorationer är väl lite hyfsade också. Men det var inga Lidlrosor dom som är kvar.

Hoppas få åka förbi Vaksala torg också, där finns en stor björk pyntad av Uppsalas förskolebarn.

Ev får vi igång Ls bil i helgen. Marcus hade hittat den felande reservdelen nånstans i Enköping. L själv hade ju beställt från Tyskland men det kommer nog inte före helgen. Å den är väl bra till reservdel sen då, är ju numera 3 saabar i familjen.


Fick den här bilden av C nu, fanns inga gula men det där blir bra.

Fred kommer J och M, sen ev på månd också. Sen är det visning av lägenheten som vi får hålla i själva på tisd. Ev kommer väl en del möbler och loppislådorna att vara kvar men va ska vi göra. Erikshjälpen hämtar men dom har inte sagt när.

Är ju konstrunda i helgen, hoppas kunna åka lite på den iaf.

Nu ska jag kolla lite på Efter fem?

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards