Mina ord och tankar

Alla inlägg den 27 april 2022

Av Neta - 27 april 2022 22:25

Jag ska skona er från detaljer, men först smällde jag av på Skatteverket, sen idag på banken. Skulle betala Fonusräkningen med dödsboets pengar, lägga till lite från egna och ha ett kvitto till juristen. Men det var inte bara det heller. Puh!
En lättstött människa på det sen. Haha! Vissa dar hörni!

Åkte in med X-kroken som kom på fm och efter det här var vi hungriga. Lunch på Fågelsången, jättegod fiskfriccase (stavning?) med sparris och kräftstjärtar. Kokt färskpotatis och en massa dill i såsen. Kändes som en avslutningslunch. Haha!
Sen fick jag handla lite och köpa frimärken för över 500kr. Köpte sparris, druvor, en ananas och lite annat gott till min ensamma helg. Ska köpa jordgubbar också men tar det på fred då jag ska få fjärde sprutan. Köper ev lite blommor till lådan på framsidan då med. Och kanske ett rosevin. Säsongen börjar väl nu? Hoppas på besök på söndag.


Om ni som jag gillar skinka på mackan kan jag rekommendera den här. C hade köpt den till mig, och jag köpte en till och la i frysen idag. Så himla god. Lite tjockare skivor. Tror den är god med potatis och mimosasallad också!

Satt ute en stund när jag kom hem. Vi hade åkt in och hämtat ett paket och köpt varsin glass. Gick in när L började bära ut det sista och nu städar han. Tycker han ska sova där på golvet så han inte stör mig då han blir klar, känns hopplöst att inte kunna hjälpa till. Privat visning till nr 2 i kön ikväll. En tjej bara några år yngre än mig som redan bor i området men en tr upp. Ingen bra kombo med dåliga knän. Men det lär väl finnas en som är 1a med. Man kan ju hoppas på henne iaf, passar som in på gården.

Skrivit och frankerat alla kort, ska väl posta i morgon.

Putin då hörni! Ingen som kan stoppa honom snart? Denna sjuka människa! Så glad att Elle inte behöver uppleva det här.

Gjort nåt kul idag med. C och jag ska ut på baluns i slutet av maj. Ett 30-årsjubileum. Varit på ett jubileum förut med samma *företag* buffé, fest och dans. Bokat, betalt och klart. Människor vi känner, ska bli kul.

Ja i morgon låser vi dörren en sista gång hos E. Lite saker kommer stå ute och hämtas i helgen. Utesaker. Sen så är det klart! Visning i morgon em kl 14.30 Då brukar vi tanter vara på gården. Gissa om vi ska spana! Haha! Hoppas det kommer nån. Gjorde ju inte det senast.

Nu ska jag börja förbereda natten. Fick en tidning igår med sista delen på en lång roman. Måste läsas.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards