Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 maj 2023

Av Neta - 11 maj 2023 00:08

Så kan man sammanfatta den här dagen. När jag kom hem från distriktan och maten jag handlat var inplockad klippte jag två rosor och klematisen. Tog ett bra tag med klematisen och ont i armen fick jag. Det kunde jag göra sittandes på scootern. Hade ju tänkt ta bort den men nu verkar den blivit kraftig o fin så nu velar jag.

Rosen vid köksfönstret vågade jag mig inte på. Den får J klippa på lörd. Baksidan var jag inte ens ut på. Har två som ska klippas där med. Hållandes i scootern ryckte jag upp lite gul nunneört. Inte allt men några stycken. Satt ju några runt busken som inte är kvar där. Dom kan ju få vara tänker jag. Saknar mkt i rabatten annars bellis, konvaljer, aklejor, och några jag inte minns namn på. Kommer på sensommaren och jag hade en stor rosa.
Lavendeln visar inget liv heller. Grannen närmast pergolan har fått sina tulpaner uppätna av rådjuren, tror det är dom som bitit av min Iris på baksidan med. Ser ut så på bladen. Få se om mina nya tulpaner får vara i fred, dom gamla ser jag inte iaf, hade ju massor.

Ska få köpa nån värstingjord av J, tror dom köpt för mkt till hans jobb. Lyxigt att bara lägga på rabatten tyckte han men det är ju det jag behöver. Tänker att man lägger ett tunt lager och blandar med den gamla jorden. Eller nåt?.kan ju byta i jordgubbstornet och fylla på i pallkragarna kanske. Potatisen kan ju få med när jag ska sätta den endera dan. Å grönsakslådan.

Inga sniglar än men nu har jag koll på medlet iaf.

I morgon gör vi ett nytt försök med Wik och hoppas på mindre vind, eller svagare heter det väl. Köpte rostbiff o pot.sallad idag. Jag som inte gillar köpt sån. Haha! Annika tar med fika!




Vår hemgjorda stångkorv. Så himla god. Flyter ut lite i pannan så man får se till att ytan blir frasig.

Men nu ska jag krypa ner ordentligt.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards