Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 maj 2023

Av Neta - 10 maj 2023 01:47

Jag vet ju att det är ganska vanligt i min ålder men natten till idag va rubbningen total! Jag sov inte en minut, vi skulle åkt till Wik idag men jag pallade inte. Va såå trött och tänkte att jag går inte upp utan sover ist. Som tur var hade jag glömt att beställa taxi.
Inte 17 kunde jag sova ordentligt då heller, försvann i nån dvala för att tvärt vakna upp så gav upp vid 11.
Vi hade sagt att vi skulle gå ner till sjön på em ist men A höll på sätta potatis och när det gått 2 timmar utan att hon kom och jag dessutom hörde att det blåste kallt därnere idag gav jag upp.
C skulle ju komma med. Satt mig i soffan och kollade lite på älgarna, nu är det aktivitet minsann men vad hände med mig. Tvärsomna så klart! Sov till 17 och då ungefär skulle C komma så gjorde snabbt i ordning potatisen och körde den, stekte stångkorv och rev morötter med apparaten.

Tack vare att jag somnade då är jag ju vaken nu så klart.

Fick väldigt mkt hjälp av C, hon satt mig i soffan därute sen kom hon dit med alla pelargoner så jag kunde fixa dom, fyllde jord i krukor så jag kunde plantera alla knölar. Vi bytte plats på bordet jag har pelargoner på och en låda. Hon bar vatten så jag ger mig 17 på att hon har träningsvärk i morgon.
Men allt är iaf ute och vattnat nu. Tror inte alla pelargoner har överlevt och verkade inte vara så mkt liv i stora Dahlian heller.
Vi hittade myror i en jordsäck så den tömde vi uppe i backen. Hoppas J kommer snart så han kan kratta ut det.

Sen fick C nån pollenreaktion, hon är väldigt allergisk med korsallergier och så. Så hon åkte hem och jag gick in.

När C hade kommit till Ramsta ringer Marcus, då hade en granne ringt honom i Göteborg och berättat att deras brandlarm tjöt. Harry var ju hemma så hon blev ju livrädd. Körde som 17 och när hon sladdade in på gården hade hon grannar på både fram och baksidan som höll stenkoll efter ev rök.
Det var tack och lov ingen brand. Den brandvarnaren som tjöt hade gjort så en gång förut. Men Harry stackarn var väl livrädd, ensam hemma och det ljudet.
Harry är alltså en kanin. Tur det inte var nåt.

Så nu ligger jag här nerbäddad och ska försöka sova. Hoppas. Armen värker som 17 så ska nog ta lite dunder. Håll tummar och tår!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards