Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 maj 2023

Av Neta - 17 maj 2023 01:53

Den här veckan blir inte nånting som planerat. Skulle åkt till C på fred och fått handla på hemvägen. Nu blir det handling med henne på Gränby då ist. Klämdag och pensionsdag så lär ju va byst m folk. Råkade läsa Lidls reklam så vill handla lite frukt o grönt där. Dom har den frysta langosdegen den här veckan men den lär ju inte va kvar på fred. Jag har lite kvar som tur är.

På lörd ska vi iaf också ses, då är det marknad på Wik. Men vi ska tydligen bara vara där ett par timmar. Hon som bestämmer.

Fick idag också meddelande från min städ. Hon ska låta sin firma vila ett tag och kan därför inte komma till mig nåt mer. Märkligt när hon precis anställt sin mamma och slagit sig ihop med sin syster. Det stämmer liksom inte.
Hon skulle vart här när C tar examen men jag sa ifrån då och bad henne kolla om hon kunde komma veckan efter eller möjligen veckan efter den. Den slutar 11 juni så det är ju mindre än en månad dit.

Jag blev så jäkla arg, en uppsägning ska väl ges åtminstonde en månad före. Så jävla nonchalant. Hon vet att vi har examen och hon sätter ju mig i en jäkla sits. Hur farao ska jag hinna ordna med en ny?
Jag tänker inte betala sista räkningen, av den orsaken. Pratade med Magnus som är advokat och fick stöd i det. Räknas som avtalsbrott för vi har ju datum vi kommit överens om. M jobbar mkt med företag och han tyckte det var helt orimligt. Han tyckte till o med att man kunde kräva 3 månaders uppsägning och tyckte sig tro att det fanns lagstöd för det. Ja han ska väl veta. Inget jag tänker propsa på dock.
Jag har ju inte varit 100% nöjd med henne, hon är väldigt rörig och ologisk, ställer t.ex.inte tbx saker korrekt men jag har struntat i det. Gjort det själv när och om jag kunnat och hon har varit väldigt gullig annars.
Nu får det väl bli som det blir, C börjar på nytt jobb så jag kan inte räkna med hjälp där. Får väl försöka själv. Känns jobbigt att skola in en helt ny också. Jag behöver definitivt inte det här också nu.

Mailade iaf en förfrågan till 55+. Om jag nu har råd med dom, va det jag ville kolla.
Hemtjänst är inget alternativ så länge RUT finns då det blir billigare.

Det har regnat idag, duggat och i det kommit en rejälare skur. Ska bli mer i morgon. Grämer mig lite att jag inte fick ner dom sista blomfröna innan och inte fixat jordlådan. Har inte satt ut snigelbarerna heller men det lär jag ju få göra nu. Kommer ett par perenner jag ska ha där nya tulpanerna är nu och 2 enkla dahlior i morgon. Men kan ju inte göra nåt åt det heller. Kanske kan sätta ut mätglaset i regnmätaren dock.


Ja det var min dag idag, tar det fortf lugnt med armen.


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards