Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 maj 2023

Av Neta - 6 maj 2023 01:04

Men framåt söndag ska det bli lite varmare. Frös när jag vaknade i morse sen har jag småfrusit hela dan. Det är 21 gr inne men jag fryser iaf. Jag som aldrig brukar frysa, som utan problem kunnat ha kortärmat inomhus och som alltid gått barfota inne måste nu ha minst 3/4 ärm och både strumpor och tofflor inne. Ikväll åkte en poncho på i soffan med.
Iofs blir det ju en annan värme i ett hus med mest vedeldning och nu bor jag på marken men ändå.

Småfixat lite mellan varven, det vanliga, tvättat och hängt. Fryst in lite ost jag rev det sista av en härlig blandning av färdigriven mozarella, Ockelboost, port salut och gouda. Hela burken till rivskivan blev full så jag frös 3 påsar och behöll lite i kylen. Frös också in resten av jambalayan. Den satsen gav mkt, vi åt C och jag, hon tog hem och jag åt igår. Där är det ju 4 portioner ändå kunde jag frysa 2 stora portioner idag av det som är kvar. Ska skriva om det receptet i boken till halv sats.


Gjorde det här idag, sparde till i morgon och frös 2 påsar där med. Skönt iofs till dom dåliga dagarna att ha färdigt, gjorde lite extra ostsås och frös när jag ändå gjorde.

I morgon hamnar man väl framför dubbelkröningen i TV. Tog fram lite hallon till yoghurten och tekakor så jag snabbt kan göra en räkmacka, ägg har jag nästan alltid kokta i kylen. Så det får väl bli frunch eller lunch beroende på hur länge jag sover. Verkar lögn i helsicke att somna ikväll iaf och då brukar jag aldrig påverkas av månen. C hade också problem att sova skrev hon.

Det värsta med att jag nu inte har scootern hemma är ju att jag inte kan slänga soporna. Får väl ställa dom i garaget så länge, är väl dags att stänga av värmen och börja lyfta ur pelargonerna därur med. O hämta Dahliorna i det andra förrådet. Dom kanske man inte törs ställa ut än iofs.

Så mkt lökar och perenner som inte kommer i år. Vi grävde ju ner nya lökar och där hade jag ju perenner också. Inget är kvar. Inte en enda akleja och i lådorna på baksidan har det nog blivit trångt neråt, vi måste bygga på dom om jag ska få nåt kvar där. Vill också flytta spaljén till utsidan så jag bara behöver vara på golvet. Är så ojämnt på gräsmattan att det är läskigt för mig att gå där. J är vidtalad men han måste ha tid också.

Men nu ska jag ge JB en chans igen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards