Mina ord och tankar

Alla inlägg den 24 maj 2021

Av Neta - 24 maj 2021 00:18

Tack för de kommentarer jag fått på pm både för en trött bild på twitter och min presentation i förra inlägget.
Ja vi har gått igenom mkt, när jag nu tänker tbx på den tiden så fattar jag inte hur vi orkade, hur vi kunde stå på benen. Men man tar en dag, ibland bara en timme i taget när det är som värst. Visst var det synd på förhållandet men vi mår bra idag hela familjen. Och vi finns ju kvar för våra barn båda två. Vi gör till och med saker tillsammans alla 4 ibland vilket alla mår bra av.
Å nej vi kommer inte att lappa ihop förhållandet igen hur goda vänner vi än är och blir. Han fixade inte riktigt att jag blev handikappad. Lite för ego för att leva med mig med allt vad det innebär. Det är bäst som det är nu. Vi kan inte ses för ofta Haha!

Vaknade rätt tidigt i morse med huvudvärk, irritation i halsen och så ini döden trött. Upp på toa och funderade på att duscha, kan inte göra det varje dag pga torr hud. Tröttheten tog dock över och jag la mig igen, somnade om, länge! Men vaknade utan huvudvärk och halsirritation. Det senare berodde nog på att jag snarkat. Blir också väldigt torr i munnen på nätterna. Torr är man förresten överallt i min ålder Haha!

Fick en liten chock när jag såg att kl faktiskt var mitt på dan, C ringde och skulle komma med räkor jag beställt från Lidl. Hon hade varit i 08 igår och tog den här vägen hem, hade handlat i stan. Gjorde en omelett eftersom jag sovit så länge men måste ju väcka kroppen med te också annars funkar jag inte, starkt Earl grey i stor kopp med en 1/2 tsk honung. Sen kan jag pimpla hur mkt kaffe som helst men det där måste i först.
Elle skulle åka till affären och kom också in, så rätt var det var satt vi runt köksbordet både töserna och jag. Dom ville inte ha nån mat men jag fick ju frunchsällskap, så mysig start på dagen. E kom dessutom tillbaka eftersom hon handlat åt mig också. Stannade sen hela em och vi åt kycklingfilé med potatisgratäng och sallad ihop.


Lite torr kyckling hon köpte färdiggrillad på affären men med gratängen gick det bra.


Här är den trötta bilden jag la ut på twitter.

När E gått småfixade jag lite sen slog jag på filmen G på TV4 film. Kul att se och jag kände igen mig lite från tonåren på 60-talet. Inte så att jag höll på med hasch, jag har aldrig ens rökt men det fanns ju runt om och innan man fattade hur farligt det var kunde man tycka att vissa av dom killarna var lite spännande. Det stannade dock vid det. Tyvärr är det ju inte många av dom som hängde på Nybron då och nyttjade det där som lever idag. Men popgalorna, första kärleken och en sån sak som kläder och smycken väcker ju minnen. Har fått lite kontakt på Fb från en del folk från den tiden som hängde där men som jag var mest iakttagare. Kul men efter ett helt liv så här har man inte jättemycket gemensamt.

Efter den filmen kom Segelsällskapsresan så den kanalen fick vara på. Vilken legend han ändå är Lasse Åberg, både som filmmakare och skådis. Jag kan se dom där filmerna om och om igen utan att ledsna.
Delade nästa veckas mediciner under filmen och småplockade lite i pauserna. Nu har det helt plötsligt blivit måndag, ny vecka. Rätt oskriven än så länge några småsaker planerade bara och en scooterpromenad med arbetsterapeuten. För att kolla min laddning. Haft den sen 2013 så börjar bli lite småfel på den.

Men nu ska jag gå och krama kudden i brist på annat.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards