Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 maj 2021

Av Neta - 10 maj 2021 23:10

Idag gick E och jag igenom lite grejer, bl.a påsksaker. Hon tog en del och lika C, sånt vi haft sen dom var små. Jag behöll det jag haft uppe i år. Räcker bra det. Nu hoppas jag L vill ha nånting iaf annars åker resten till loppis. J frågar jag inte ens. Vet att han inte bryr sig. Tror inte frun där tillåter det heller.


Rätt kul ändå hur man kan se andra saker i saker Haha! Det här blev plötsligt en kruka och den fick bli kvar. Innan var det ett ägg m lock (som inte riktigt passade) att ha godis i.


Medans jag packade ner det sista gjorde Elle varsin sallad till en sen lunch. Tonfisk och en massa andra godsaker.
C var med på länk idag som det heter nu för tiden Haha! Jag fotade allt jag inte ville ha och hon sa vad hon ville ha. Blev en liten låda det med. Skulle vilja göra lika med julsakerna som det finns mkt mer av men det får väl isf bli närmare jul. Jag fick iaf bort en hel banankartong idag, känns skönt.

Är lite nojig ikväll. Jag brukar inte ha huvudvärk, men nu har jag det och på torsd är det 2 v sen jag fick Astras vaccin. Kan också bero på dålig middag, eller kanske inte så dålig men spartansk. Fick ju ont idag och orkade bara inte fixa kvällsmat.


Blev det här bara, sen dricker ju jag bara kaffe och vatten på dagarna. Kafferansonen var nådd. Jo jag åt några Ballerinakex med. Ni fattar ju förfallet Haha!

Men nu ska jag snart sova, ska bara... först!

Av Neta - 10 maj 2021 00:54

Efter vår sena frukost på var sitt håll åkte vi till centrun Elle och jag, hade paket och hämta och behövde köpa ett par saker. E åkte in på hemköp,och jag väntade utanför.


I paketet låg den här. Haft en som gick sönder men nu hittade jag en blå igen. Har en turkos lika också.

Hade gjort ett fynd till fikat i kylen


Älskar mörk choklad, Lidl har en med hallon men det här var en med bara choklad. Gott till kaffet iaf.
E gick in då vi fikat och jag pimpade lite nudlar med ingefära, soja, ketchap manis, tomater, rödlök o kyckling.


Gör det med vanliga snabbnudlar, blir ju som en soppa och bra att ta reda på rester.

Sen fixade jag lite med fröer och beställde lite nya grönsaksfrö, mina är 2 år så törs inte lita på att dom gror!

Läste lite och glodde lite på,burken.


Middag blev en bakad potatis, kött, majs och citronsmör. Märker att jag måste äta 2 ggr, brukar fuska ibland och bara äta en gång men då blir jag hungrig på kvällen. Äter nog inte alltid så bra frukost heller. Blir ofta bara te och en macka. I morse kokade jag iaf ett ägg också. Har ett kokt ägg till i morgon med så jag kan göra en ägg o kaviarmacka. Får ett sug efter det ibland.
Funderar på det där med smootie, gillar det kanske ska börja göra det till frukost. Men måste väcka kroppen med min temugg först. Kaffe blir det efter frukost.

Kollade lite på tv ikväll med, Spårlöst, fixade veckans mediciner under tiden. Nu ligger jag och ska strax släcka. Hoppas på uppehåll i morgon, ska bli varmt iaf, hoppas få ner perennerna. Lite annat som ska planteras också.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards