Mina ord och tankar

Alla inlägg den 29 maj 2021

Av Neta - 29 maj 2021 23:39

Hade inte så ont i natt eftersom jag premedicinerade men höll inte på att ta mig ur sängen i morse. Vaknade första gången vid 6 och fick sitta och massera knäna ett bra tag innan jag kunde stå på dom. Kissnödig som 17 var jag och det är ingen bra kombo med onda knän.
Vä arm krånglade också, kan inta ta i med den utan att det känns som armbågen går av.

Så det blev inte så mkt fix ute idag, vattnade det jag måste bara. Tog ut frukostkorgen på baksidan på fm och där blev jag kvar.


Så rofyllt att sitta där nu och se hur fåglarna uppvaktar varann. Inte sett några blåmesar i holken än, förra året var det 2 häckningar efter varann där. Hackspetten har kommit iaf, saknar igelkottarna, dom verkar inte vara kvar.
Eken grönskar iaf och nu är det riktigt grönt, hände mkt bara igår. Pärhyacinterna är på sluttampen och där dom är ser ni var mitt golv låg. Det är tallbarr. Ska försöka få hjälp med att kratta där och lägga på lite jord. Det är en slänt och jag fixar inte riktigt att gå där men tänker strö ut en påse rosa sommarblomster. Ett litet expriment.
Mi ligger på sjh fick jag veta idag så kan inte be honom. Blir väl J eller L som får hjälpa mig.

Hände en liten malör med Elles vattenslang idag. Spritt ny men gick rakt av vid munstycket. Tur att jag har flera slangar. Men fick ju bära vatten idag då. Och hon blev lite våt stackarn. Va en sån slang som växer.

Upptäckte att jag har lite konvaljer idag med, dom såg jag aldrig förra året förmodligen för att golvet låg i vägen då. Växer i blåbärsriset.

E var in och hämtade den exotiska buffén idag, nu blir vi ev 2 till så köpte till lite extra rostbiff och rökt kyckling. Potsalladen räcker nog och vi fick ett stort bröd. Vi åker till Wik då det ligger bäst till för killarna. L kommer ju den vägen och J bor i närheten. Finns en brygga en bit från slottet som är handikappvänlig.

Elle köpte med varsin räkmacka hem så blev lite sen lunch, nu ikväll gjorde vi en plocktallrik med rostbiffrullar med balsamico och sparris, lite rökt kyckling, jordärtskockor med vitlökssmör och lite annat gott.


Blev rätt mätta men attans va gott det var med vitlökssmör till jordärtskockor. Här har det inte landat på skockorna än. Detta skulle ju funka som picknicktallrik också. Hade balsamico även på mozarellan sen. Rökt kyckling vet jag inte att jag ätit förut, men det var gott också.

Men nu börjar högern säga upp sig så får sluta skriva.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards