Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 maj 2021

Av Neta - 17 maj 2021 23:09

Få se om deppigheten går över. Har ju inget att vara deppig över egentligen men sen jag operade magsäcken 2000 så får jag B12 injektioner var tredje månad. Brukar känna när det är dags och svara rätt fort. Hade tur och slapp åka i regn också.

När jag kom hem va Elle ute så hon fick hjälpa mig med planteringen, vi gjorde väl lika mkt ungefär men jag har ju svårt att stå och jobba utan stöd.


Lådan blev lite spretig men det ordnar nog till sig va det lider. Satte min stora tunga stenkatt, alltså en målad sten på hyllan för den där lådan är lite svajig. Blåste omkull ett par ggr i fjol. Men skärmar ju av min fikaplats lite från brevlådorna iaf.


Här är pelargonen jag inte kunde låta bli att köpa fast den kostade 80 spänn. Kolla va många knoppar, och färgen med de ljusa kanterna. Tänkte först ha den i mitten av lådan med lobeliorna på varsin sida och verbenorna längst ut. Men fick bli så här ist. Köpte en höstgrupp i den här hinken i höstas, tycker den blev fin där.


Fuchsian ska stå på pidestalen sen, tror jag iaf. Men just nu får dom stå i par här för pidestalen i smide är ju tung och fixade liksom inte att lyfta ut den efter att ha grejat. Ska sopa bort jorden i morgon med, jag lovar.

Vi blev lite frusna så gick in till mig och fikade, ironiskt nog med en glass till. Frös hela em sen. E gick in mot kvällningen och jag åt min fjärdedel av pizzan som var kvar + lie extra räkor. Senare gjorde jag bara mackor med svampstuvning från burk i järnet. Ingen bra matdag men tog en rejäl driva rivna morötter till mackorna iaf. Gjorde på Jollebrödet och det funkade. Så himla bekvämt med den där burken med rivna morötter i kylen. Ibland brer jag pepparrotsvisp på knäcke och lägger på morötter, så gott. Dom håller sig saftiga och fina med. Jättenöjd med min lilla elektriska råkostkvarn, lite smidigare än att böka fram assistenten.

I morrn är planen att baka lite. Har en mix från Lidl på deras solrosbröd och sen har jag varit sugen på en mjuk chokladkaka ett tag. Arbetsteraupeften kommer vid 10 och tittar på min entré. Ska ev få lite bättre där så det inte blir så långt kliv. Sen nåt på mitten av insidan på dörren så jag slipper kliva ut för att stänga den. Sen fixar jag nog inte så mkt mer.

Men nu ska jag avveckla dagen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards