Mina ord och tankar

Alla inlägg den 11 maj 2021

Av Neta - 11 maj 2021 23:58

Ja äntligen fick vi lite sommarvärme. Idag åkte strumporna av och jag grävde fram en top med holkärm. Har varit ute precis hela dagen.
X-kroken kom med sakerna han köpt till mig, en kompressor med tillbehör så jag kan fylla luft i däcken på scootern själv och se att det blir rätt tryck. Men jäklar va den lät Haha!
Men nu kan jag fylla cyklar, badleksaker, bilar, mc och våra scootrar då. Han fixade men jag fick prova. Gick snabbt också.
Skönt att slippa ringa till hjälpmedel och vänta nån vecka som vi fått göra hittils. Vill och kan själv!

Han hade också köpt slang och munstycke till duschen, fixade dit det också. Dom här grejerna var beställda. Men han hade köpt en grej till!

Den här har jag haft i flera år, en pincett med belysning. Råkade trampa på den men kunde böja till den så den funkade ändå, dock utan belysning. Som ni ser fattas det ett grepp också.
Idag kom Leif med en ny, hur gulligt var inte det? Jag blev så himla glad! Att han sett den, tänkte på mig och faktiskt köpte den med.

Jag hade köpt en visp till honom, en som man bara trycker ner i bunken så går den typ 10 varv på en tryckning. Snabbare än elvispen och man blir inte trött i armen. Gillar att vi ger och tar, inte bara tjänster och mat. Haha!

Han hjälpte både Elle och mig med sopor, mest kartonger igen men tömde även plastförpackningar och tidningskassen. Har ju problem att tömma sånt själv så betyder mycket att få hjälp. Jag fick också hjälp med tunga krukor och jordsäckar till baksidan.
Vi fikade så klart och han och E åkte till kyrkan och tände ljus för svåger/ farbror Åke som gick bort i lördags. Kyrkan här är öppen på tisdagar med personal i.
Dom köpte kebabrullar på vägen hem igen. Så matfrågan löste sig smidigt. Åt halva till lunch o halva till middag.
Jag blev av med påsksakerna vi rensat ur. Dom fick åka till Flen, så också ett par mjuka kylväskor och nån tröja. Hamnar väl på Retuna i Eskilstuna det han inte vill ha.

Elle åkte sen med honom in till stan. Hon ville handla på Nelins och han hade hängt på där sen tog hon färdtjänst hem och han for hem till Sörmland. Smidigt!
Jag satt ute på baksidan när hon kom hem, jag fick honung då min nästan var slut och lite onyttigheter. Gick motvilligt in till 20-tiden sen har jag bara tagit det lugnt. Kanske åt jag lite onyttigheter med men bara liiite. Haha! Ska bli fint och varmt iaf i 2 dar till så är väl bara att njuta, på fred skulle det regna igen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards