Mina ord och tankar

Alla inlägg den 13 maj 2021

Av Neta - 13 maj 2021 22:41

Vi skulle ju åka till Stadsparken idag. Men E ville inte trots kanonväder. Jag blev skitbesviken, jag går ju här för det mesta. Skulle äntligen få göra något. Hon gör ju saker med sin jobbarkompis, hon jobbar då och då. Går på grejer med Hyresgästföreningen. Leif och hon gör ofta saker när han är här. Mig skiter man oftast i.
Jag ville inte åka in själv heller. Man vill ju ha sällskap.

Vi fixade väl lite här hemma ist, hon var och handlade lite och vi käkade varsin paj till lunch. Men jag kan inte göra mer än lite i taget och måste vila emellan, tar tid. Försökte gräva upp fler nunneört, dom finns verkligen överallt men jag orkar inte gräva så djupt så jag får med hela pålroten. Får väl hålla efter det ovan jord ist. Men kommer bara mer och mer.

Tulpanerna slog ut idag. Minisyrenen i förgrunden verkar trivas och har flera blomklasar på G. I morgon måste jag försöka få ner knölarna och perennerna för sen ska det regna. Värst blir löjttnantshjärtat som bara är rötter och långa sånna. Måste ju gräva djupt då.

Men jag kämpar på. Stel som 17 i hö axel nu. Blir nog ingen kul natt.


Vi åt lite gravlax och laxpate i kväll. Gjorde en röra till med citronmajjo, pr citron, ramslök, dill och gräddfil. Salt o peppar så klart. Sparris, rädisor och vattenmelon också. Hon hade köpt både munkar och efterrätter. Tog en varsin munk till em fikat, delade en nu ikväll och sparde desserterna, nån slags chokladmousse. Orkade bara inte.

I morgon jobbat hon, ska baka till sommarcafeet.


Tog på en ny klänning i morse. En kul grej var att det satt en tablettask med lappen i nacken. Haha!


Är en vanlig trikåklänning bara men den satt så bra så jag beställde en svart/vit också. Sköna vardagsklänningar till sommaren.


Nu ska jag ta reda på lite rädisor vi sköljde, vattna i vard.rummet och hänga en tvätt innan jag intar sovläge.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards