Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 maj 2021

Av Neta - 6 maj 2021 23:11

Då ser jag ut så här


Sov urdåligt pga av värk precis överallt i natt. Svimmade av på morgonsidan men hade precis lika mkt värk när jag vaknade, det tar aldrig slut och det tär. Syns på hud och hår med. Får inte ordning på håret längre.
Har inte ekonomi för att gå till dyra frisörer. Många undrar varför jag inte går till Matilda och svaret är lika där, hon är dyr och det är dessutom trappor in på salongen. Kostar mig ju också 160 att åka in.

C är bra men ju gråare håret blir ju styvare blir det och virvlarna verkar ha förökat sig så får hon inte ordning på det heller. Gick några ggr upp hit i centrum när vi sålt kåken men 500 varje gång gör att kapitalet tickar fort neråt. Nu är det extra långt med och C lär inte kunna klippa det på ett tag. Kanske skulle man ta bort det helt Haha!
Jag har ju varit bortskämd med mitt fina tjocka hår, men det har blivit avsevärt tynnre och av det svartbruna med rödglitter i finns det bara minnen kvar. Slutade ju färga efter 60 med för att jag inte såg att göra det längre.







Här är det ju snyggt, 10 år sen och C har klippt. Så blir det inte längre.

Hade ju köpt Cleaneatings proteinbröd fritt från mjöl och jäst. Men det är inte prisvärt. Gjorde exakt efter instruktionerna men det är väldigt smaklöst och sjönk ihop mkt trots att det var klart!


Har hittat recept och har både mixer och assistent så ska testa ett annat.

Käkade snabbnudlar till lunch pimpat med ost, ramslök och tomat. Har också alltid i lite ljus soja. Nu ikväll kom Elle in och vi gjorde varsin plocktallrik med stekt halloumi, serrano, oliver, stora kapris, tomat, stekta hela små paprikor, syltlök och ananas. Glömde fota.

Annars fortsatt med dokumentet, E läste och godkände ikväll. Bra att nån av ungarna vet.

Leif har varit på Lidl idag och köpt en kompressor jag kan ha i garaget att bl.a pumpa våra däck själva med.


Det är ju viktigt att ha rätt tryck i däcken på våra scootrar annars går det för mkt laddning.

Han fick köpa nytt till min dusch med, slang och munstycke.


Tur jag har honom annars skulle tekniska grejer bli en katastrof.

Nu ska jag gå och bädda rent, är nyduschad och finns väl inget skönare än att krypa ner i rena lakan då. I morgon blir det tvätt av lakan och handdukar.

Av Neta - 6 maj 2021 00:25

Hade inte så bråttom upp i morse. Låg och läste lite och lyssnade på regnets trummande mot rutan. Så det blev en sen frukost.
Fyllde diskmaskinen och körde den, tog fram isterband och gjorde stuvning med broccoli.
Planterade mitt löjtnantshjärta men idag ställde jag inte ut perennerna, gick från 5 gr till 3.8 bara under tiden jag åt frukost vid 11. Nu är det bara 2 gr så lite orolig för mina nyplanterade rosor.

Så dagen har tillbringats i soffan. Hållt på med ett viktigt dokument, kollat dubbelavsnitt av Tinas matresa. Hon var hos Glenn Strömberg i Italien och hos Lotta Engberg i Thailand. Går mellan 14-16 varje dag så lagom kafferast innan man börjar laga mat Haha! Nejdå kan ju göra 2 saker samtidigt så fixade med pappret samtidigt som TVn var på.


Fick pkt från Apotea, 20% på Cleaneating så tänkte jag skulle testa deras sockerfria chokladbollar och proteinbrödet. Brödet gör jag till frukost i morgon, får stå i ugnen medans jag duschar. Men skrattade då jag såg formen, minsta strl av folieform. Blir det 5 skivor tror ni? Innehåller iaf varken mjöl eller jäst men det ska svälla när man rört ihop det. Har recept på proteinbröd nånstans så ska göra eget nästa gång.

Laddade med allergitabletter och ett järntillskott. Köpte ny rotborste och diskmedelspump. Sen en flux att ha i necessären.

Nu ligger jag i sängen, ska läsa lite innan jag släcker.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards