Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 november 2015

Nu är dom här.

Av Neta - 19 november 2015 23:53

Ikväll var vi och hämtade sofforna äna borta i Hacksta vid Grillbytrakten. Och det är inte ett grannlän ? fel av mig. Önskar jag hade åkt dit i dagsljus, tror vi åkte en väldigt vacker väg.
Vi hämtade kärra inne i Uppsala, plockade upp Johnny i Ramsta vid 19-tiden. Christine följde med också och medan killarna kånkade ner sofforna från ett av dom finaste hus jag sett så la hon rygg och sittkuddar i sopsäckar. Gick otroligt smidigt.
Vi var hemma strax före 21 igen och medans L åkte in med släpet gjorde C och jag lite vickning. Åt vid 16-tiden så vi var lite småsugna.
Jag är mer än nöjd med köpet, dom är ljust naturfärgade i ett tyg som ser ut som grovt linne fast mjukare. Ser knappt använda ut. Vi klädde av dom då vi bar in dom för att inte smutsa ner. Jag blir lite orolig för kaninen då klädseln går till golvet, så det blir stängd grind då vi inte är där.

Här är klädseln bara pålagd, tog bilden medans dom bar in den andra.

Får vara så här till i morgon. Vikt upp så inte Skruttan når. Gör i ordning allt när hörnsoffan är ute. Återvinningen öppnar först på em. Hänger på låset och köper bänkarna på Ikea i morgon. Sen har vi hela dan att fixa. Städar ordentligt på en gång. Ska slänga en massa kuddar och fixa nytt fräscht med.

Den efterlysta terroristen är gripen hop med flera andra hörde jag. Måste ge en eloge till både säpo och vår poliskår. Jag trodde inte dom skulle hitta honom innan det hände något om jag ska vara ärlig.
Jag väljer att vara tacksam över det, finns det fler så kommer det fram tids nog men nu är jag bara glad över jobbet säpo gjort. Inget 9-5 jobb precis.
Tänker inte heller gräma mig över gränser som varit öppna för länge, tror och vet att många fått ro tack vare det. Fler som behövt det än vad som finns rötägg.
Varför ska vi behöva stänga in oss bakom gränser? Tror många konflikter vore ogjorda om det inte varit så.
Jag VET att det inte skulle funka idag, jag är inte dum, men sug på den karamellen en stund.

Ni får se fler bilder på möblemanget i morgon. Till dess, ha en fin fredag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards