Mina ord och tankar

Alla inlägg den 9 september 2022

Av Neta - 9 september 2022 02:23

Dagen började med huvudvärk troligen pga vätskebrist. Så idag har jag druckit som 17 vilket resulterar i att jag vaknar så där varannan timme och måste kissa. Pest eller kolera?
Märker dock att jag blir mer kissnödig om jag ligger på vä sida så försöker nu sova på hö. Vaknar dock oftast på vä iaf så nu ska jag testa att lägga en rullad handduk under bäddmadrassen så jag rullar tbx. Haha!
Få se om det funkar.

Sen den stora nyheten från Storbrittanien om att drottningen är död och Charles nu är kung. Har lite svårt att se honom i den rollen. Men man vänjer sig väl. Men fatta att hon varit drottning sen jag föddes. Men vår kung har ju suttit länge också! Men ligger väl lite i lä jämfört med henne ändå!

Hade på partiledardebatten ikväll, varför vet jag inte för jag har ju röstat. Stängde av ljudet efter ett tag. Lite svårt för han liberalen och för Stenevi. Röstar inte på C men gillar Annie Lööf. Hon är saklig och står för sina åsikter, vänder inte kappan efter vinden. Magda är bra med, lite nyfiken på vad hon kan åstadkomma om dom får sitta kvar.

Jag gjorde som jag brukar, läste på partiernas hemsidor innan jag röstade. Gjorde nån valkompass men kände inte igen mig riktigt ändå. Lyssnar inte på allt dom lovar nu, händer det så blir det väl bra då men litar mer på deras partiprogram.
Öppnar inte dörren när det ringer på nu heller. Så slipper man dörrknackarna.


Idag var min gurka äntligen klar. Njöt både till frukost och kvällsmacka. Hade dock glömt att ta fram leverpastej, men gjorde det nu ikväll.


Blev kassler och broccoli nu ikväll. Gjorde sås på 1 dl. Hade inte mer mjölk. Haha! Orkade inte åka till affären heller.
I morgon kanske resten av kassler och broccoli hamnar i en paj om jag orkar handla. Annars fryser jag det väl.
Har lite planer på att göra sushi i helgen med.

Kom just på att jag glömt byta batterier i den delen av termometern som sitter ute på baksidan för 3e dan eller nåt sånt. Leif bytte i innedelen när han va här och i nån klocka också. Han skulle behöva komma hit igen haha! Men inte bara för det vi måste va båda för att få ut Es skattepengar med. Sen är han så att ser han nåt som behöver fixas av sånna småsaker då gör han bara det och det är så himla skönt.

Siffrorna på termometern i köket har krympt också, ska köpa en sladdlös dit med, med större siffror. Finns en med rund innedel som har magnet och man kan ha den på kylen. Smart ju! Nära kylen är man ju ofta, minst 3 ggr/dag. Inte så blodigt dyr heller.

Men nu kanske man skulle rulla den där handuken då och släcka lampan.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards