Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 september 2022

Av Neta - 23 september 2022 01:14

Ja det har det hunnit bli nu efter midnatt.


Nu börjar den vackra tiden med färgsprakande träd. Idag var det dock sommar igen med 20 gr ute. Va ute en stund på baksidan. Men redan i morgon ska det bli mulet så kanske var dum som inte åkte in på matfestivalen idag.
Men vaknade flera gånger i natt av värk trots ny medicin som jag bara fick 40 tabl av. Det räcker ju inte länge. Det gjorde i sin tur att jag sov till halv tio. Sen låg jag kvar en stund till för jag frös.

Kom väl upp så småningom och fick i mig en banan, te och en skinkmacka. Fyllde dosetten för veckan. Sen blev jag sittandes i soffan med en kaffe och ljudboken. Fortf med värk trots mer medicin. Men det är den tiden på året nu.

Hade färdigkokt potatis i kylen så stekte fläsk och lök, tog upp fläsket då det var klart och gjorde löksåsen med potatistärningar i.


Gjorde såsen på 50/50 vatten och mjölk med lite soja i.
Varit trött hela dan och efter maten blev jag sittandes sovandes i soffan en lång stund. Kaffe hjälpte väl lite sen så jag inte somnade mer.
Hade tänkt göra en päronpaj med kardemumma men skjuter på den till i morgon. Tog in lite fler äpplen av dom som Christine kom med. Dom är så fina att jag inte ids göra äppeldricka på dom. Har gjort några pajer iaf. Bett om fler också, håller sig ju fint ute nu.

Hittade en kul bok jag nästanglömt att jag hade.






Så bläddrade lite i den.

Ringde Mr X som trodde han skulle kunna gå med på Linneas begravning. Skönt! Talade om det för Sonja och att hon kan åka med oss.

Glodde lite på nåt TV program om nån natur och såg ett par avsnitt av de nya om Aidens sjukhus dom släppt på play. Löste lite på ett korsord samtidigt.


Måste lära mig att äta 2 ggr om dan. Ikväll fick det bli så här och det är ju egentligen lagom då. Tror jag sover bättre då med. Ett sånt lomopaket innehåller ca 20 skivor och räcker 4 ggr, och lite annat krafs har jag ju alltid hemma. Måste lära mig att dricka mer också, fylla på vattenflaskan minst en gång till om dan. Äter ju minst 2 frukter med. Om man nu kommer att ha råd att köpa frukt sen. Frysen är iaf knökfull nu.

Ja det var väl min dag och nu är det natt igen. Ska krypa ner och hoppas på att jag får sova bättre den här natten.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards