Mina ord och tankar

Alla inlägg den 28 september 2022

Av Neta - 28 september 2022 23:21

Så jag har knappt varit utanför dörren. Kört 2 maskiner och hängt en.
Nu när benet krånglar och jag har svårt att stå, då är det ett helvete båda att hänga och vika in tvätt. Sånt gör ju inte hemtjänst heller om jag skulle skaffa sån, dom tar med sig tvätten och fixar den hop med alla andras nånstans. Inte så,sugen på det. Så jag lägger det torra på hög tills jag klarar det igen. Sitter och hänger det jag kan. Vika in i korgarna kan jag ju också sitta o göra.


Gjorde stuvningen till isterbanden på spetskål idag, funkar väldigt bra. Använder oftast den nu ist för vitkål. Är som ett mellanting mellan isbergssallad och färsk vitkål och inte så svårsmält.


Har en massa sånna här små receptkort med kesotips på en kulkedja. Tagit reda på hos nån äldre släkting. Minns faktiskt inte vem. Så gjorde den här äppelkakan idag med kardemumma. Inte så dum alls. Finns många kul saker där.


Upptäckte häromdan att jag inte har några svarta höstskor. Så kollade runt lite.


Hittade dom här på Skopunktens sida så ska åka och prova dom i morgon. Tyckte det var smart med dragkedjan. Vet inte än om jag ska köpa dom, vi får se. C ska möta upp mig på GC som hjälp,och smakråd sen gör vi nåt kul.


Fick ett habegär efter dom här med. Tror det är en pyamas. Tyvärr på en utländsk sida som kom upp på nätet. Har slutat handla på sånna eftersom storlekarna är så konstiga. Hoppas få se lika på Ellos eller liknande sidor.

Har precis laddat dosetten för nästa vecka. Borde bädda rent men tror inte jag fixar det. Mina nya rosenlakan ligger här tvättade och klara att börja användas.


Men nu är det nog dags att börja avveckla tror jag..

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards