Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 september 2022

Av Neta - 10 september 2022 00:12

Över en vecka har gått nu med snorighet, men verkar som det lättar nu. Börjar bli trött på min lägenhet och på den hjälp jag bett om sen vi var på Ikea i juni som jag inte får.

Frågat C om bågen och fick ja men hon har varit här en snabbis en em på 5-6 veckor och då deklarerade hon att hon inte ville hjälpa mig med nåt.
J fick jag en tumme upp av förra veckan när jag frågade honom för 3e gången men inte fan kommer han.

L har tydligen inte ens råd att åka på dans och då åker han ju inte på gubbdagiset på tisd heller. Det är väl enda chansen att han skulle göra det. Han sov ju här till flygdagen men kom sent och åkte tidigt.

C o jag har ju kontakt på messenger typ varje dag och det tycker hon tydligen räcker eftersom hon inte kommer hit. Jag har varit där 3 ggr sen 1 juli.

Nu ska ju allt bäras in i garage och förråd snart och jag vill byta gardiner men hur det ska gå till vet jag inte. Ska ner med lite lökar med ist för dom som försvann när det grävdes för elen.

Har inte varit till graven på nästan 2 veckor, jag ville ju inte ha nån grav men C skulle absolut ha det och skulle ansvara för den. Hon har inte varit där en enda gång i sommar. Stenen kommer när som helst och då måste hon väl dit iaf. Jag har min minnesplats här som jag ville och nu får dom andra fixa med allt. Jag skiter i det. Förmodligen krångligt där nu med när dom bygger om.

Kulturnatt i stan i morgon, nåt vi alltid brukat åka på men inte längre tydligen. Åker ju inte in själv. E-type i stadsparken hade ju vart kul men samma sak där, jag åker inte själv. Jag åker inte in på nånting själv för hur kul är det? Å eftersom ungar och kompisar skiter i mig så blir det ingenting. Tur att jag kan göra saker med Annika 2 ggr i månaden.


Gjorde nån pasta idag, kokade gammeldags idealmakaroner. Durumpasta i all ärlighet men inte slår dom det. Stekte bacon och fräste spenat som jag rörde hop med pasta och lite riven ost sen vispade jag upp 2 ägg med en skvätt oatley och rörde i. Lät det koka ihop lite med kryddor och sen hällde jag upp det och la på en tomat i bitar. Blev bra och räcker en gång till.

Gjorde även en knäckig äppelpaj och vispade upp en vaniljvisp till fredagsmys. Den räcker väl några dar. Har bara tre äpplen kvar nu. Blev nästan sugen på att göra en fl äppeldricka med, få se om jag kan få av C. Innan det är för sent. Sa att jag ville komma ut och plocka men verkar inte som det blir så heller.


Här är smycket C har gjort för att sälja till förmån för den minnesfond vi startat i Elles namn med parasporten. 200kr kostar det och alla pengar ska gå till fonden. Sen ska det delas ut pengar ur den till duktiga parasportare.
Elle älskade ju som oss andra i familjen ballonger och vi har det så fort det är nån födelsedag, midsommar, nationaldag, nyår och allt va det är. Inte jul och påsk dock!
Men därför känns det här halsbandet så rätt. Så här skrev C när hon la ut det.


Beställs via pm till Christine på messenger eller Facebook. Eller till @stineine på twitter.

Nu ska jag hänga lite tvätt och röja lite i köket. Sen är det nog sängdags!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards