Mina ord och tankar

Alla inlägg den 31 januari 2024

Av Neta - Onsdag 31 jan 23:53

Låg i sängen länge på fm, vaknade och hade ont. Satt upp o kollade på luren när jag kände att all ork liksom försvann från kroppen. Bara lägga sig ner igen och hamnade i nån halvdvala i ca 45 min.
Det konstiga är att jag blir täppt så fort jag kommer in i sovrummet, måste snyta mig innan jag lägger mig ordentligt. Sen vaknar jag av torr mun, kan bero på snarkning men näsan blir också torr så får pilla ut det som torkat. Har som oljenässpray men det blir för kladdigt på nåt vis. Jag är väldigt känslig för kladd. Tycker det är så obehagligt.

Men så fort jag är upprätt igen och ute i lägenheten känner jag ingenting av täppthet. Kanske dags för storstädning i sovrummet. Torka ovanpå garderoberna t.ex frågan är bara vem som ska göra det. Har inte råd att leja extra städ för det. Ungarna är ju rätt upptagna och L pratar knappt med mig på messenger nu. Håller på med nå släktingars datorer. Kommer nog inte på ett tag om han inte ska dansa flera kvällar.
Ska försöka få igång den luftfuktare jag faktiskt har i sovrummet.
Ska byta lakan med, har ju passat på när L eller C kunnat hjälpa mig men nu tänkte jag göra själv. Men ska göra det en morgon ifall det blir jobbigt, då kan man ju vila emellan. Ta dan på sig.

Gör inte så mkt på dagarna annars. Fixar det löpande, diskar o tvättar. Mat så klart.
Idag fyllde jag på vitkålssalladen med några morötter som behövde tas om hand. Kom på att jag skulle köra i stjälkarna från lite broccoli med. Tycker jag glömmer bort att man kan riva det med precis som rättika kör bara på den tradiga kålen. Haha!


Hittade en burk med frysta köttbullar i sås så tog den och kokade potatis idag. Blev gott med salladen, lingon och saltgurka.


Mätt blev jag iaf.

Nu har jag försökt leta efter ett recept på chokladvåfflor jag gjort som blev så himla frasiga. Soppa i morrn sä tänkte det kan bli gott efter. Får kolla om jag lagt ut det här annars glömde jag nog att spara det.

Vet att jag gjorde dom *försent* i fjol alltså efter våffeldagen.

Måste försöka komma in till stan och handa lite med, honungen är ju slut. Lite mer har jag på listan också. Ev ska C o jag kolla på byxor till henne i helgen. Kanske kan handla då.
Dom har även flyttat vår marknad här i stan. Den har så långt tbx jag minns alltid varit första må och tisd i februari. Nu är det helt plötsligt fred o lörd. Alltså nu i helgen. Bra för dom som jobbar veckor iofs. Men känns fel. Haha! Få se om jag kommer in och kan gå nåt varv. Inget måste men kul iaf.

Nu ska jag iaf avveckla dagen. Smörja in ben och småfixa lite. Ute blåser det jättemkt. Knakar i väggarna.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards