Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 januari 2024

Av Neta - Fredag 12 jan 23:37

La mig tidigt för jag var så ini hoppsan trött. Men det är så tyst, saknar Ls sovljud. Får nog göra allvar av att spela in dom. Haha!

Annars var det rätt skönt när han åkte idag. Man har ju skaffat sig en del (o)vanor på dom här 5 åren som singel. Bekvämligheter man kanske inte gör när han är här. Men ist får man ju sällskap och trygghet. Men det får inte bli för länge.
Nu har han ju hjälpt mig jula av men hoppas det blir en gång han kommer och att vi då kan göra bara kul saker, gå på loppis t.ex och gå ut och äta. Kravlösa saker.

Veckan har varit så kul, resan till Öret lite jobbig men något jag kommer att leva på länge. Jag gillar att göra saker med L, så skönt att göra det med honom som varit med från början när min kropp sa upp sig. Han vet kanske inte allt längre, vissa detaljer ser han inte men ändå. Att ha nån man ändå känner så väl, det blir en trygghet. Vi är rätt obrydda när han är här också. Det är så skönt! Jag gillar den människan så himla mycket. Å allt det som var jobbigt när vi var ett par finns ju inte längre. Jag känner att vi pratar bättre med varann.

Nån tipsade mig om att det är skottår i år och att jag kunde fria. Haha! Skulle garanterat få ett rungande nej. Finns damer som han gillar mer än mig. Att vi skulle bli ett par igen är en ekvation som defenitivt inte skulle gå att få ihop.
Ingen av oss orkar till exempel flytta igen. Det är för långt för att leva som särbo. Han dansar ju normalt flera ggr i veckan. Han har ett liv och nya vänner. Å det viktigaste, finns inga sånna vibbar. Tror inte det kan bli några heller. Om det ändå skulle hända får vi väl ta det då men det är inte troligt.

Vi gick upp tidigt i morse, jag var ju fastande så han fick äta frukost själv. Vi gjorde lite fika och tog med, jag gjorde en frukostmacka han tog med bullar.

Efter att jag lämnat proverna så åkte vi till samma fotbollsplans parkering där vi stått så många ggr genom åren. Jag åt min macka och vi fikade.

Sen till Lidl så jag fick handla lite jag behövde. Hem och plocka in varor och han lastade bilen. Tog en fika och sen åkte han. Jag somnade till en stund i soffan.
Blev nog lite nedstämd ett tag men det gick över. Åt upp soppan som blev över igår, tog lite ost o kex senare.

Men nu skulle jag vilja sova djupt och länge. Skiter sig som vanligt. Gör ett försök iaf.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards