Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 januari 2024

Av Neta - Onsdag 10 jan 22:19

Ja så har det varit idag men vi har ändå packat och burit ut alla julsaker utom granen.
Den tar jag i morgon när L är på dansen. Tror jag.

Mitt i alltihop blev vi hungriga och jag tänkte göra biff m bambuskott med purjo. Men tji bambuskott. Va tvärsäker på att jag köpt det men icke.
Nåja hittade en burk vattenkastanjer som dessutom var strimlade. Purjo och paprika hittade jag också strimlat i frysen.

Fräste kött o grönsaker i sesamolja 4-5 min.
Tillsatte 1 knivsudd sambal,
1 msk mörk soja,
1 msk svart vinäger ( äntligen fick jag öppna den )
Skvättar av hoisin och ostronsås, kanske 1/2 dl hoisin och nån msk ostronsås
Några stänk fisksås och nån dl vatten.

Fick puttra så dom 4 min som glasnudlarna skulle stå.

Blev bra smak! God säger Leif. Kanske kunnat haft lite vitlök.

Sen tänkte jag vi skulle mysa med vinet som blev kvar igår. Jag har druckit upp mitt men L kom på att han skulle säkra vinkylen som nu bor i köket ist för bredvid barskåpet. Så nu först ska han dricka. Haha!

Han åker hem på fred och när vi ses nästa gång är det ingen som vet. Tätt på given ibland men sen kan det gå veckor. Vi ses väl när C fyller och sen i påsk.

Av Neta - Onsdag 10 jan 13:57

Vi åkte på fm i strålande sol, vackert ute så man blev nästan tårögd. 18,8 mil enligt avstånd Sverige. Lite jobbigt att åka så långt, man är inte van.
Tog en snabb onyttig lunch på Max i Marieberg, för min del 5 mozzarellasticks och ett 6-p nuggets innan vi åkte fram till parken.
Jag hade vaknat med en smågnolande huvudvärk, inte tillräckligt mkt för ett piller, men lite småirriterande. Satt i hela dan.

Brunnsparken visade sig vara en luftig inomhusrotunda med trevliga bås och små bordsgrupper runtom. Stor tillgänglighet även för hjulbenta, bra toa.

Vi kom nån halvtimme innan och direkt så kom Claes, som höll på att rigga och sa hej. Så himla kul att träffa honom på nåt annat sätt än bara Fb igen. Såg sen att han hade uppmärksammat att vi skulle komma. Även Åsa hade gillat.



Träffade även bröderna brothers 

Även deras trevliga föräldrar.


Applåder före första låten och sen efter varenda en. Så härligt att höra Classes röst igen, dom har varit så saknade. Branchen behöver den här orkestern som drar lite folk. 418 pers igår och stämning på topp. Dom har också massor ab bokningar framöver. 

Fyris i morgon och där gäller det nog att vara i tid.

 

Trevliga bandmedlemmar, Janne har man ju stött på förr och den unga trummisen kommer från Chiquita. Sjunger jättebra allihop. 
Ser fram mot fler kvällar att lyssna på dom, om jag nu får följa med nån. Men kanske inte 18 mil bort då. Haha! 


Tiden gick fort och kom fram flera gamla dansbekanta och pratade på slutet. L kom knappt av golvet han hade väl en del av sina danskompisar där. 


Huvudvärken jag vaknat med satt i, hemresan blev lite jobbig för ögonen med för många vägbyggen med starkt ljus. Vi hade dansmackor och kaffe med så rastade en snabbis på en rastplats. Dansmacka är en dubbel polarkaka med bredd kaviar och ett stekt ägg. 


Hemma strax efter 20. 


Finns några filmer på min facebook för er som är lite mer än bara bekanta.



Det smakade riktigt bra med kebabrulle och ett glas rött då. Så mysigt att komma hem med någon igen. Men nej vi är fortfarande inte ihop. Men vi är rädda om vänskapen och det funkar bra att vi hjälper varann som vi gör. Även om just det här var lite utöver det.

Somnade så småningom rätt skönt men vaknade vid 3 och då hade jag förutom huvudvärken även lite ont i ett öga. Båda känns idag också men har en läkartid på tisd.

Nu ska vi avjula det sista.


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards