Mina ord och tankar

Alla inlägg den 19 januari 2024

Av Neta - Fredag 19 jan 22:44

Muskeln bakom axeln mot nacken är stenhård och det känns som huvudet är för tungt. Jobbigt att hålla det på plats. Känns så iaf.
Hade ont i vä knä med men det verkar gett sig. Va det jag ramlade på.

Har iaf en nystädad lägenhet. Handlade ju lite igår och idag handlade Annika åt mig häruppe. Kom på att jag glömt broccoli men jag överlever nog.


Jag köpte apelsiner igår och idag fick jag bananer så blev lite solsallad ikväll. Skulle fått besök men det var för kallt. Kan iofs förstå det. Åt upp pastan jag lämnade igår. Behöver kanske ta nåt mer.
Ska plocka av sängen med. Vika lite tvätt. Har en bok jag lyssnar på så går nog lätt.

L är på dans till MA i Nyköping så jag fick en returhälsning då jag bett honom hälsa. Han brukar ju hänga med dom efteråt och hjälpa till lite. Han hade gärna fått vara här ist. Masserat min muskel lite försiktigt. Drar mig lite för allt tungt jag skka lyfta ner. Att det ska bli sämre.


Frös i natt trots mitt tjocka täcke och så här ser det ut i morgon. Bäst att hålla sig inomhus. Och i natt blir det ett lånngärmat nattlinne. Glad att jag har ett hem, tänker mkt på hemlösa i kylan.

Hoppas få sova länge i morgon. Till 11 minst. Känns som jag behöver det, blev inte så mkt sömn i natten som var. Då blir inte dan så lång heller.

Men ska fixa lite nu och sen gå i säng.

Av Neta - Fredag 19 jan 00:29

Åkte in till GC, åt lunch på Fågelsången. Nån pasta med skinka och purjo och, som det kändes, 2 lit grädde. Påläggsskinka. Åt inte upp! Blev bara tvärstopp.

Reste mig och skulle sätta mig på scootern kände att det gjorde ont i axeln. Bet ihop och tänkte att det går väl över men icke. När jag kom hem och plockat ur varorna värmde jag en matlåda av dom jag fick av C tänkte stt jag skulle göra en vitrinsemla sen. Kunde inte äta nu heller och inte det minsta semmelsugen. Värken spred sig till nacken. Plastade tallriken tilli morgon. Tog ur 2 semmelbullar och la resten i frysen.

Skulle ställa in termosmuggen i skåpet, snavar på sladden och ramlar. Bara larma då, som tur var hade jag satt på mig larmet. Dom kom ganska snabbt. Satte mig i stolen men jäklar va ont jag har. Va tvungen att plocka i en disk iaf, har ju städ i morgon.

Har kläder att vika in som legat framme i evigheter, bara hoppas att jag klarar det i morgon.


Ni ser va äckligt mkt grädde det var.

Tycker lite synd om mig själv nu faktiskt. Nåja tack vare Leif kunde jag handla idag. Slipper gå ut i morgon då det ska bli kronkyla igen. Får ju min pension i morgon men han fick idag. Har precis swishat tbx. Han är verkligen bara bäst.

Hoppas hon städar snabbt i morgon för jobbigt att ha nån man inte känner här när man har ont. Om det nu sitter i.

Knns att det blir kallare


Så kallt att appen strejkar Haha! - 14 nu. Nu ska jag drömma att nån masserar det onda lite. Hade behövts.

Godnatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards