Mina ord och tankar

Alla inlägg den 27 januari 2024

Av Neta - Lördag 27 jan 15:08

I förra inlägget gjorde jag en linje under recepten. Men som vanligt blir det frågetecken när jag försöker använda andra tecken än punkt, komma och utropstecken.
Ibland glömmer jag det och gör ett citat eller en parentes och det blir frågetecken. Blir inte så på datorn bara på paddan och telefonen. Men sitter ju aldrig vid datorn längre. Bekvämast med paddan.
Ni får ha överseende.

Igår kom jag äntligen iväg till Fullerö, sist jag var där blommade vitsipporna i backarna så tror jag var där med C. Möjligen L.

Annika hade inte varit där på länge heller. Mycket fint kan man dregla över där. Vi gick där nere vid ingången först och sen vid blommorna och i lilla rummet vid utgången. Vips så hade dryga timmen gått.
Vi skulle ju lunchfika.


Jag tog en räkmacka och A en pajbit. Sen delade vi en våffla till kaffet på maten och dom va snälla och gav oss varsin assiett. Mätta blev vi.

Sen ut i butiken och botaniserade igen. Jag har mest höst, jul och specialservetter i lådan nu, typ födelsedag och kräftskiva. Så villa ha köksiga och våriga. Just nu har jag citrongardiner i köket.
Hittade en fin oval grej som man gör rund och hänger upp där den kan snurra. En påse rosa frö till sommarblommor jag tänker dela med C.
Citronskivor man fryser och har i vattnet eller annat.

Fanns en del som gör att man längtar till påsk och vår där. Dreglade över mycket. Fina muggar med citronmotiv och en vårig löpare t.ex vill dock att alla autodragningar ska dras först.

Bilder längst ner.

Hem sen och A åkte upp och handlade lite mat åt mig. Fanns ingen majs och inga jätteräkor, jag behöver en del annat som jag inte köper här. Kaffe och honung m.m
Ingen av ungarna kunde hjälpa mig. Klarar mig så klart men det suger som f-n. Men betala 160kr för att handla lockar inte. Kostar mig 70kr och betala deras bensin, det är skillnad.







A fick köpa en veckans bukett också. Längtat efter fräscha blommor.


Gjorde en guccamole jag tänkt haft till räkorna som ju säljs på spett och som jag brukar fräsa på med citron och vitlök. Nu fick det bli kycklinglåren ist av en färdiggrillad. En tomathalva och 2 rostade levainbröd.


Ca 1/3 del av den här också. Haha! Det var ju ändå fredag. Resten kan försvinna ikväll.
Vet inte riktigt vad jag ska äta ikväll.

Har korvsoppa kvar, kebab, resten av kycklingen och frysta vanliga räkor. I vilket fall ska jag ju rensa kycklingen iaf.
Ska även göra pizzabullarna nu äntligen. Fick hem ost igår. Har en skalk att riva också.
Varma mackor skulle ju funka med eller att göra pizza på en del av de 2 pizzakit jag har.
Alla dessa val hörni!
Pizzasallad ska jag göra med. Så bekvämt att ha klart i kylen.

Så ska nog gå och ha lite kökstjänst nu, sätta på boken under tiden. Sen se Sanna i Stjärnorna ikväll. Blir nog en hyfsad lördag.

Såg att jag glömt lägga ut det jag köpte.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards