Mina ord och tankar

Alla inlägg den 21 januari 2024

Av Neta - Söndag 21 jan 23:03

Finns olika kramar

Kompiskramar är ju något som inte fanns när jag var ung. Vi gjorde inte så. Nu kramar man nästan alla. Att killar skulle kramas fanns inte på kartan. Den ändringen är väl positiv ändå. Mycket trevligt och mysigt.

Krama sina barn har väl alla gjort. Det gick ju som automatiskt, den kärleken är ju oslagbar. Kramarna allra bäst.

Näst bäst är väl kramar till nån man är så där tokkär i. När man knappt kan mötas i en dörröppning utan att kramas. Iaf var vi så. En härlig tid att minnas.
Det går väl över så småningom men kramades gjorde vi länge ändå. Kanske bara inte jämt och ständigt.

Försöker minnas när dom tog slut men minns inte men var väl där nån gång i oro, sjukdom och pengabrist. När man knappt orkade med sig själv. Vi levde ju under existensminimum under lång tid. Ville inte sälja huset så sökte inte hjälp. Konstigt nog gick det, kanske inte bra men det gick. Mkt tack vare att vi *kokade soppa på en spik*. Vi var bra på det. Det var då L lärde sig baka bröd. Finns ju inget man spar så mkt på.

Det är väl dom kramarna man saknar. Dom man verkligen behöver när allt skiter sig. En kram och lite empati från nån nära som också ställer upp, att man samarbetar. Eller bara få en kram när man har ont eller är lite nere. Man lever ju länge då sägs det. Så jag dör väl snart. Haha!

Det är också min och Elles namnsdag idag. En sån sak som vi firade tillsammans. Den sista bilden jag har på henne här hemifrån är på vår namnsdag för 2 år sen. Vi åt våfflor och tror C var här då med. Syns på bilden att hon inte är frisk. Om vi bara anat.

Mamma ringde och grattade, nån namne av gamla kompisar och folk på twitter har grattat och C och L.
Har inte gjort nåt speciellt. Gjorde bara en omelett till mat och åt med kycklingröran som var kvar, nån tomat och rödlök i omeletten. Inget speciellt till fikat.

Fören tid sen, kan ha varit före jul, köpte jag 6-timmars värmeljus. Tänder ju 7 st på en ljusbricka + 3 till i olika ljuslyktor varje kväll.




Men man blir ju lite sur när dom brinner så här.


Det här är kvar efter 10 ljus. Visserligen släckte jag dom igår i *halvtid* men ska väl inte bli så här ändå?
Bäst ät Dunis men jag kör ändå mest med Ikeas trots att jag vet om risken med övertändning. Har råkat ut för det några gånger så går aldrig ifrån dom. Har ju mkt på timer också, både vanliga ljus, blockljus och värmeljus.
Dom laddbara verkar ha utgått på *clasisjön* slut på centrallager och i våra butiker. Kan finnas i nån butik. Hade tänkt köpa 2 extra ljus till. Bett dom nära mig hålla utkik i andra butiker i kedjan dom ev passerar.

Muskeln i nacken är inte fullt så hård och har ingen direkt värk längre men har kvar den där känslan att huvudet inte riktigt orkar sitta kvar. Behöver nackstöd när jag sitter. Trött i hela nacken liksom. Knepig känsla. Kvarstår den får jag väl kontakta min trevlige sjukgymnast igen.

Nu ska jag iaf försöka hänga upp en mörk 40 jag körde igår men inte klarat att hänga. Maskinen öppnade jag iaf så det inte skulle bli nån skum lukt. Tvätten i sovrummet är tillbaka på stolen, inte fixat att fixa det heller. Behöver kanske hjälp för nu hänger en ljus 40 också som jag måste riva ner nu.
En fåtölj är samlingsplats för juldukar o sånt jag inte packat ner eller ställt in. Vi hade lite för bråttom när vi avjulade. En del som glömdes. Men har lite sånt att tvätta med. Blir väl kanske i morgon.

Nu ska jag iaf ge mig för ikväll.


Man kan krama träd också!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards