Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 21 maj 2021

Börjar man bli gammal?

Av Neta - 21 maj 2021 00:31

Börjar man bli gammal när ens vänner och bekanta oftare finns bland dödsannonserna än bland andra familjeannonser? Idag hade jag 2 bekanta, ordförande i ungdomsringens fru och en av städtjejerna på x-krokens jobb. Men det är länge sen jag hade vänner och bekanta i bröllops och förlovningsannonser och bland födda är det nu deras barnbarn eller barnbarnsbarn som finns.
Men jag är ju som jag alltid varit, lika ung..... bara det att jag har nån inneboende gammal kärring, rynkig, grå och ful som envisas med att ställa sig mellan mig och spegeln. Haha!

Idag har jag äntligen fått städat. Så himla skönt! Hon kom 10 och var klar strax efter 13. En ny tjej som tills vidare vikarierar för Maria. Det är dock osäkert om hon kommer tillbaka. Jag satt ute på baksidan medans hon jobbade, lite kyliga vindar så jag blev lite kall.
Hade halva bowlen kvar sen igår så det blev lunch. Jag ansade en broccoli och en kn sparris och körde det ihop i micron, sparrisen är bara med på slutet. Åt med potatis och köttbullar sen samt med latsås, dvs dressing. Haha!


Ja en tomathalva kom med också.
Vattnat krukorna ute, fick lite hjälp av E att bära vattenkannor. Läst och glott på burken. Sett Pernilla W göra pizzor i Falkenberg och sett arga snickarn hos nån fotbollsmup.

I morgon är det visst fredag igen men jag märker knappt skillnad på helg och vardag längre. Fast till helgen är det pingst, då ska vi bli hänryckta. Den helgen märks ju knappt nu när annandagen försvann, en annandag då jag födde barn!

Ska visst bli skitväder ett par dar så tänker inte gå upp så tidigt imorgon. Sängen är ju som goast när man vaknar. Har två nya olästa böcker och ett korsord. Funderar också på börja lägga ett pussel så sysselsättning har jag. Sen finalen på Masked singers på kvällen. Får väl bli nåt gott framför TVn.

Men nu ska jag gosa ner mig bland bolstren. Tar värktabletter varje kväll nu och sover 5-6 timmar i streck sen. Slipper ju gärna värk men den biverkningen kan jag leva med.
Kram till alla som vill!

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Måndag 13 maj 16:11

Gurk & Avokadosoppa 1 gurka 2 avokado 1 hönsbuljongtärning 4 dl vatten 3 msk press citron 3-4 msk olivolja Salt, sv.peppar & lite cayenne 3 msk finhackad dill 1 kn gräslök, hackat Krutonger Skala gurkan och skär den i bitar H...

Av Neta - Måndag 13 maj 00:14

Ja Den stora älgvandringen alltså. 87 älgar har summit över. L tror det är rekord. Det roliga tycker jag också är alla andra djur man får se liksom på köpet. Järv, björn, lo, ren, grodor, örnar, orrar, svanar, änder, ejder och en massa andra fåglar...

Av Neta - Söndag 12 maj 00:06

Hade tänkt sova länge idag. Men så klart vaknade jag tidigt då. Om jag nu bestämmer, utan att sätta väckning i morgon att jag ska vakna tidigt då, så kanske jag får sova iaf då. Haha! Christine och Marcus var här idag. Vi fikade lite och dom kom ...

Av Neta - Fredag 10 maj 23:27

Vårblommor i Uppsala Lite picknick med sushi och jordgubbar i Stadsparken. Fick en direktleverans av kaffe och nygjorda chokladbollar av dotra i världens sötaste kasse. Vi promenerade ut mot Kunsängarna såg bron som höll i...

Av Neta - Fredag 10 maj 00:09

Åkte till affären idag. Köpte då en påse potatisbullar. Höll på svimma när jag kom hem och såg att det var 1500 g. Frös dom 4 och 4. Blev 7 påsar. 62kr nånting om jag inte minns fel. Så billig mat är det ju. Jag valde att inte platta ut dom. Fic...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards