Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 26 maj 2021

Sendrag och värk

Av Neta - 26 maj 2021 23:00

Det finns inget värre än att vakna när man sover som skönast av att tårna är på väg ur position, flätar in sig i varandra och när foten samtidigt vrider sig inåt bakåt. Samtidigt gör det ju djävulusiskt ont.
Eller som i natt när både det händer och knäna värker så man vaknar av dom en stund senare. Man vågar inte ens gå upp på toa för man är inte säker på om dom bär.

Jag äter 250 mg magnesium om dan, ibland 500. Jag äter bananer och försöker massera mina fötter varje dag. Men min kropp är väderkänslig och inför skitväder blir det så här ändå. Idag har vi verkligen haft skitväder, regnat hela dan och det blåser som f-n. Lika ska det bli i morgon så jag vet vad jag har för natt framför mig. Ska försöka ta lite extra värktabl ikväll, en 600 ist för 400 och 2 av den andra sorten.
Försöker dricka mkt men idag har det blivit dåligt med det.
Den dåliga cirkulationen gör ju också att fötterna är iskalla liksom inifrån, tar du på dom känns dom normala men inuti är det is.

Den störda sömnen och vädret gjorde att jag inte hade så bråttom upp idag. Sov till 9 men låg kvar till 10.30, kollade på tfn och läste klart boken.
Satte på den mörka maskinen och gick och småplockade lite sen innan jag åt frukost när ni åt lunch. Sen kröp jag upp i soffan och fortsatte läsa, fast nu i några tidningar jag inte läst klart.

Gjorde soppinlägget och gjorde även en tomatsoppa åt mig själv.


Fräste rödlök och 10 nerskurna tomater, lite större än cocktailtomater, va nån kvistvariant som började bli väl mogna. Sen pressade jag över vitlök och hällde på 1 burk färdig tomatsoppa.
Fyllde burken m vatten och la i 1 1/2 buljongtärning och så i med det inkastrullen med 2 tsk torkad basilika. Fick puttra i 10 min och sista minuten hade jag i en tärnad mozzarella. Smakade av med salt och sv.peppar Serverade med Lidls krutonger.


Blev mättsamt iaf. Åt hälften till lunch som ju blev vid 15 och resten nu ikväll. Ikväll med en mjuk skinkmacka till så jag skulle stå mig i natt Haha! Bekvämt blev det iaf.

Kollat på Tv, Vägens hjältar och sen nåt om barnlöshet. Så olika det där med att bli gravid, för en del räcker det med att skaka kalsongerna känns det som medans andra får kämpa. Jag har nog haft lätt att bli det.

Elle ringde och vi pratade lite mer om sönd. Ingen av oss ville gå dom 20 stegen till den andra idag Haha! Nu är visst sonen ev inblandad också. Ja vi har ju mat för 4.

Men nu tänker jag dra för gardinerna mot det här regnandet och krypa ner i bingen. Har nog inte så bråttom upp i morgon heller så tar med mig en ny bok in.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards